Pippa Middleton, surprinsă într-un costum de baie minuscul, la 40 de ani. Sora lui Kate Middleton are trei copii

.

Pippa Middleton, sora Prințesei de Wales, Kate Middleton, s-a bucurat zilele acestea de un sejur pe Lacul Como din Italia.

După participarea la nunta prietenilor ei Belle Porter și Max Robinson, Pippa și-a prelungit șederea în Italia cu o escapadă pe Lacul Como, unde s-a bucurat de o vreme excelentă și de relaxare.

Pippa Middleton, surprinsă în costum de baie. Sora Prințesei de Wales, siluetă impecabilă la 40 de ani

Sora mai mică a lui Kate Middleton, care pe 6 septembrie a schimbat prefixul, împlinind vârsta de 40 de ani, a fost surprinsă de paparazzi în costum de baie, în timp ce se răcorea cu o baie. Pippa și-a etalat silueta fără cusur în două costum de baie minuscule roz, din două piese, unul cu dungi, unul fără. Potrivit Page Six, costumul de baie fără dungi poartă semnătura casei de modă de lux Heidi Klein și are un preț de circa 345 de dolari.

Pippa Middleton este căsătorită cu milionarul James Matthews și au împreună 3 copii

Pippa și soțul ei, milionarul James Matthews, au împreună trei copii mici – Arthur (4 ani), Grace (2 ani) și Rose (1 an). Cei doi s-au cunoscut în 2012, iar cinci ani mai târziu s-au căsătorit.

După nașterea celui de-al treilea copil, sora Prințesei de Wales și-a revenit rapid, iar astăzi se mândrește cu o siluetă de invidiat.

Citeşte şi: Prințul Harry și Pippa Middleton s-au iubit trei luni? Cine i-ar fi prins când făceau dragoste?

Citeşte şi: Ce regula controversată a impus Pippa Middleton la nunta ei

Citeşte și: Pippa Middleton s-a căsătorit: Cele mai frumoase pălării purtate de invitate

Citeşte şi: Pippa Middleton este “superbă” în realitate. Vezi cine a spus asta!

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Pippa Middleton în costum de baie la 40 de ani.

Într-o postare pentru revista Waitrose, Pippa a dezvăluit că înotul a ajutat-o ​​în timpul sarcinii.

„Înotul pe tot parcursul sarcinii oferă o senzație minunată de imponderabilitate. Pe măsură ce lunile trec, te simți din ce în ce mai greoaie. Dar a fi în apă oferă acea senzație de plutire. Te face să te simți ușoară ca aerul. Calmează și ameliorează corpul, contracarează tensiunea crescută a spatelui și ameliorează senzația de picioare umflate. Este relaxant”, a precizat Pippa.

În 2019, Pippa a dezvăluit că fiul ei, Arthur, a început să înoate încă din primele luni de viață.

„ Fiul meu Arthur a învățat să înoate la vârsta de patru luni. Acum are șase luni, iar înotul este una dintre activitățile noastre preferate. Exercițiul contribuie la garantarea unui somn sănătos în timpul zilei, iar mișcarea i-a îmbunătățit digestia.” – a dezvăluit ea acum patru ani.

Pippa a devenit faimoasă în 2011, când milioane de oameni din întreaga lume au văzut-o în calitate de domnișoară de onoare a surorii sale Kate Middleton, la nunta regală. La momentul respectiv apăruseră zvonuri în revista “OK!” că Pippa și Prințul Harry ar fi avut o idilă care a durat trei luni. Se spune chiar că Prințul William ar fi fost cel care i-a prins pe cei doi în ipostaze intime, în timp ce făceau dragoste. În cele din urmă, Pippa ar fi renunțat la relație pentru a nu o supăra pe Kate.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton