Ozzy Osbourne, de nerecunoscut pe străzile din L.A. Prima apariție publică după ce a anunțat că are o tumoră la coloană

.

Ozzy Osbourne (74 de ani) a fost surprins pe străzile din Los Angeles, îndreptându-se spre un cinematograf pentru a vedea “Napoleon”, cea mai nouă producție a regizorului britanic Ridley Scott, ce îl are ca protagonist pe actorul Joaquin Phoenix.

Aceasta este una dintre primele și rarele apariții în public ale legendei muzicii heavy metal, după ce a anunțat că i s-a descoperit o tumoră la coloana vertebrală în timpul celei de-a patra operație la spate. Artistul a fost supus operaților la spate după o accidentare din 2019.

Ozzy, care a fost diagnosticat cu boala Parkinson în 2003, a dezvăluit recent pentru revista Rolling Stones că doctorii i-au găsit o tumoră în zona coloanei. Cu toate problemele de sănătate pe care le are și în ciuda vârstei înaintate, Ozzy susține că “nu îi este frică de moarte”.

Vezi în GALERIA FOTO cele mai recente imagini cu Ozzy Osbourne.

„Nu îmi este frică de moarte, dar nu vreau să am o existență lungă, dureroasă și mizerabilă. Îmi place ideea că, dacă ai o boală terminală, poți să mergi într-un loc din Elveția și să o termini rapid. L-am văzut pe tatăl meu murind de cancer” – a mărturisit superstarul.

„A doua operaţie a mers extrem de prost”

Cele patru intervenții chirurgicale prin care a trecut l-au consumat foarte tare, iar la unltima intervenție i-a fost montată o tijă în dreptul coloanei.

“M-a dărâmat foarte tare. A doua operaţie a mers extrem de prost şi, practic, m-a lăsat infirm. Am crezut că voi fi din nou funcţional după a doua şi a treia, dar la ultima mi-au pus o tijă la coloană. Au găsit o tumoare la una dintre vertebre, aşa că au fost nevoiţi să o scoată. E destul de greu, iar echilibrul meu este (afectat) total”, a mai spus el, pentru revista Rolling Stone.

Citeşte şi: Sharon Osbourne a vorbit despre aventurile extraconjugale ale soțului ei, rockerul Ozzy Osbourne

Citeşte şi: Soţia lui Ozzy Osbourne, declarații șocante. De ce i-a pus somnifere în băutură

Citeşte şi: Kelly Osbourne, de nerecunoscut la doar câteva luni după ce a născut. Cum arată astăzi fiica lui Ozzy Osbourne / Foto

Citeşte şi: Jack Osbourne s-a căsătorit pentru a doua oară. Fiul lui Ozzy Osbourne are patru fetițe

„Nu am avut niciodată șansa să-mi iau rămas-bun”

Din cauza sănătății precare, artistul a fost nevoit să-și anuleze mai multe concerte.

„O iau pas cu pas, iar dacă o să pot cânta din nou, o voi face. Dar e ca şi cum mi-aş lua adio de la cea mai bună relaţie din viaţa mea. La începutul bolii, când nu am mai plecat în turnee, am fost cu adevărat (supărat) pe mine, pe medici şi pe lume. Dar, pe măsură ce timpul a trecut, mi-am spus că, ei bine, poate că ar trebui să accept asta”, a adăugat vedeta.

Unul dintre cele mai mari regrete ale artistului este că nu va apuca să își ia rămas bun de la fani într-un ultim concert.

„Acesta este unul dintre lucrurile pentru care am fost cel mai tare supărat. Că nu am avut niciodată șansa să-mi iau rămas-bun sau să spun mulțumesc” – a precizat artistul.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton