Oprah Winfrey, la spital din cauza problemelor cu stomacul, după ce a slăbit spectaculos. „A trebuit să o pună pe perfuzii”

.

Oprah Winfrey a ajuns la spital din cauza unei afecțiuni a stomacului. Se crede că faimoasa prezentatoare de televiziune, în vârstă de 70 de ani, ar avea acum probleme din cauza unui medicament în vogă ce are rezultate spectaculoase pentru siluetă, dar care nu este pentru slăbit, ci pentru diabetici.

Oprah Winfrey, la spital din cauza problemelor cu stomacul

Buna prietenă a lui Oprah, Gayle King, a spus că prezentatoarea a ajuns la spital puternic deshidrataă, după ce a trecut prin mai multe episoade de vărsături și diaree. Gale a dezvăluit că Oprah Winfrey e în spital marți, în timpul emisiunii CBS Mornings, spunând că speră că vedeta nu va fi deranjată de indiscreția ei. Oprah era programată să apară în emisiune, dar nu a putut din cauza problemelor pe care le are.

„A avut ceva cu stomacul ieșeau lucruri din ea pe ambele părți. Nu voi fi prea grafică. Inutil să spun că a ajuns în spital, deshidratată, a trebuit să o pună pe perfuzii, a fost un lucru foarte grav. (Sper) nu este supărată pe mine pentru că am împărtășit acel detaliu” – a declarat Gale.

La scurt timp după ce informația a fost făcută publică, un purtător de cuvânt al celebrei Oprah Winfrey a spus că mogulul de televiziune se „recuperează” în urma unei răceli la stomac.

„Ea se odihnește și se simte mai bine în fiecare zi”, se arată în declarație.

Oprah a folosit medicamente pentru diabetici ca să slăbească

Vestea cu problemele de sănătate vine la câteva luni după ce Winfrey a dezvăluit că a scăpat de aproape 20 de kilograme folosind un medicament de slăbit, fără a dat alte detalii.

Citeşte întreaga ştire: Dieta Jenny Craig: Slăbeşti 1 kilogram pe săptămână

Citeşte şi: Motivul pentru care Oprah Winfrey nu a avut niciodată copii

Citeşte şi: Video Oprah a căzut pe scenă, în timpul unui discurs despre echilibru

Citeşte şi: Oprah Winfrey, afectată de alunecările de teren devastatoare din California

„Faptul că există o rețetă aprobată din punct de vedere medical pentru gestionarea greutății și menținerea sănătății în timpul vieții mele, se simte ca o ușurare, ca o răscumpărare, ca un cadou – și nu ceva de care să mă ascund și să fiu din nou ridiculizată”, a spus ea pentru People la momentul respectiv.

„Nu mă mai simt rușinată când oamenii vorbesc despre mine” – a adăugat ea.

Efectele secundare de la administrarea Ozempic pot include diaree, dureri abdominale și vărsături, a declarat site-ul oficial al medicamentului.

Lupta prezentatoarei Oprah Winfrey cu kilogramele nedorite durează de ani buni. În 2023, vedeta anunța că a început dieta WW (Weight Watchers) și în cazul ei a funcționat.

“E timpul pentru o resetare. Îmi curăț frigiderul. Știi că de sărbători am avut 12 invitați acasă. Și trebuie să spun, am mâncat în fiecare zi ca și cum mâncarea tocmai ar fi fost inventată.”

Te readuce pe linia de plutire. Mă ajută să rămân pe drumul cel bun. Aduce un nivel de conștientizare a ceea ce mănânc și asta mă ajută să ies cu bine din vacanța, să recapăt control asupra modului în care vreau să trăiesc” – spunea ea anul trecut pe rețelele de socializare.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton