Oliver Hudson a recunoscut că și-a înșelat soția la începutul relației. „Nu am fost prins niciodată!” Cum își justifică infidelitatea

.

Oliver Hudson a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate legate de începuturile relației cu soția sa, Erinn Bartlett, mărturisind că a înșelat-o.

Oliver Hudson i-a fost infidel soției după ce s-au logodit

Fratele actriței Kate Hudson a spus că a fost infidel înainte de a se căsători cu soția sa în 2006. Oliver Hudson spune că i-a fost infidel soției în timp ce erau logodiți, dar și-au recunoscut greșelile înainte de a se căsători.

CONȚINUT VIDEO UNICA

În cel mai recent episod al podcastului Sibling Revelry cu Kate Hudson și Oliver Hudson (47 de ani), actorul a vorbit despre acțiunile sale după ce s-a logodit în 2004 cu Erinn Bartlett. El a făcut mărturisirile într-o conversație cu invitata Robyn Lively, sora mai mare a colegului actor Blake Lively. Hudson spune că s-a întâmplat ceva cu el după ce s-a logodit ce l-a împins spre infidelitate.

„Când m-am logodit, ceva s-a întâmplat din punct de vedere psihologic și am cedat, am fost infidel, am înșelat, am făcut lucruri nebunești”, a spus Oliver. „Nu am fost prins niciodată. I-am spus lui [Bartlett] totul pentru că nu puteam trăi cu mine și nu puteam să mă căsătoresc și să am copii cu această povară” – a adăugat actorul.

A apelat la terapie pentru a-și continua relația

Oliver s-a autointitulat „un om bun” și „nicidecum rău intenționat” și s-a folosit de sfaturile mamei sale, actrița Goldie Hawn, precum și de terapie, pentru a se împăca cu acțiunile sale și pentru să-și mențină relația.

„Treceam printr-o anumită etapă și am putut să facem un fel de terapie, să depășim asta”, a spus el. „Și sincer, dacă nu s-ar fi întâmplat asta, nu știu ce fel de persoană aș fi fost acum. Deci regret? Nu, cred că nu. Regret că am provocat durere. Nu vreau să provoc nimănui vreo durere” – a adăugat Oliver.

El și Bartlett sunt căsătoriți de 18 ani și au trei copii împreună: Wilder Brooks, 16 ani, Bodhi Hawn, 13 ani și Rio Laura, 10 ani.

Oliver Hudson a mai spus că, în general, nu are multe regrete în viață, „pentru că dacă a fost ceva ce nu am făcut, am putut alege asta. Dar am făcut niște alegeri oribile în viața mea în general”, a spus el. „Ați crede că regret că am făcut asta, dar nu știu cine aș fi astăzi dacă alegerile ar fi fost altele” – a mai precizat actorul.

Oliver Hudson este invidios pe succesul fraților lui

În același episod, Oliver Hudson a vorbit cu Robyn Lively și despre compararea succesului lor în carieră cu cel al fraților lor.

„Există părți din mine care își doresc să fiu mai departe, care doresc să aleg cariera un pic mai mult decât distracție. Mă uit la sora mea, la fratele meu, îl ai pe Blake… întotdeauna există o parte din mine care spune: La naiba, omule, de ce nu pot face și eu asta? Vreau să fac un astfel de rol, vreau să lucrez cu astfel de oameni. Vreau să fac astfel de bani. Nu vreau să mă grăbesc pentru tot” a spus el, referindu-se la sora lui, Kate Hudson.

Citește și: Cum a reușit Kate Hudson să jignească foarte multe mame cu o singură propoziție

Citeşte şi: Cum arată Kurt Russell la aproape 72 de ani. Motivul pentru care actorul nu s-a căsătorit niciodată cu Goldie Hawn

Citeşte și: Jane Seymour, apariție de senzație la gala CMT Awards 2024. Cum arată actrița de 73 de ani în rochie decoltată și cizme cowboy

Citeşte și: Jane Seymour, despre secretul tinereții fără bătrânețe. „Pentru mine nu funcționează dietele”

Apoi a adăugat: „Nu este vorba despre ceea ce simt pentru ei, dragostea mea pentru ei și recunoștința mea sunt la fel de mari și sunt fericit pentru succesul lor, dar nu mi-e teamă să recunosc că sunt invidios” – continuat.

Deși susține și este mândru de succesul surorii sale, Oliver Hudson a recunoscut că nu și-ar dori nivelul de faimă al lui Kate Hudson.

„Este prea mult, prea intruziv”, a spus el, înainte de a glumi că ar fi bucuros să-i ia banii.

Foto – Hepta / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton