O recunoști? Cum arăta Donatella Versace în tinerețe, înainte de a-și face operații estetice

.

Donatella Versace (69 de ani) este o figură emblematică în lumea modei și a showbiz-ului internațional, se numără printre cele mai puterncie femei din industria fashion, iar aparițiile sale în plublic sunt mereu adevărate lecții de eleganță și stil pentru orice reprezentantă a sexului frumos.

Cum arăta Donatella Versace înainte de a-și face operații estetice

De-a lungul celor mai bine patru decenii de când este în atenția publicului, sora lui Gianni Versace, creatorul casei de lux Versace, Donatella a ținut primele pagini ale tabloidelor și datorită multelor operații estetice la care a recurs pentru a sfida trecerea timpului. Creatoarea de modă a apelat la atât de multe intervenții la nivelul feței, încât dacă ar fi cineva care să o fi văzut ultima oară în urmă cu 40 de ani și ar întâlni-o pe stradă, nu ar mai recunoaște-o astăzi.

Înainte de operațiile estetice, chipul Donatellei era complet altfel față de cum îl știm în prezent, iar forma nasului, a pomeților,a buzelor și a zonelor din jurul ochilor arătau cu totul diferit.

Vezi în GALERIA FOTO cum arăta Donatella Versace în urmă cu mulți ani, înainte să apeleze la operațiile estetice.

Ce intervenții are sora regretatului Gianni Versace?

Una dintre cele mai semnificative schimbăril în aspectul este legată de ten. Pielea de pe fața ei pare a fi foarte strânsă și netedă, cu puține riduri. Acesta este rezultatul unui lifting facial, o procedură care îndepărtează excesul de piele și strânge epiderma rămasă pentru a crea un aspect mai tineresc. În plus, obrajii Donatellai par a fi mai plini, ceea ce înseamnă că și-a făcut implanturi în zona obrajilor.

Citeşte şi: Primele imagini cu Britney Spears în rochia de mireasă creată de Donatella Versace

Citeşte şi: Donatella Versace: 6 reguli vestimentare care nu ar trebui ignorate

Citeşte şi: Povestea moștenitoarei imperiului lui Gianni Versace. Cum arată Allegra, fiica Donatellei Versace, după ce s-a luptat cu anorexia și a dispărut din viața publică

Citeşte şi: 7 modele de genți mereu la modă. Se potrivesc pentru orice ocazie și nu se demodează niciodată

O altă schimbare se poate observa în legătură cu forma nasul ei, care pare a fi mai subțire și mai ascuțit decât înainte. Acest lucru se poate obține în urma unei rinoplastii care presupune remodelarea nasului pentru a-i da o formă mai atractivă. De asemenea, s-a observat că designerul a „umblat” și la forma buzelor, mărindu-le.

De asemenea, este ceva schimbat și zona ochilor Donatellei. Pleoapele ei superioare par să fie mai puțin căzute decât înainte, iar pleoapele inferioare par să fie mai puțin umflate. Acest lucru pare a fi o consecință a unui lifting al pleoapelor sau al blefaroplastiei, care îndepărtează excesul de piele și grăsime de pe pleoape pentru a crea un aspect mai alert și mai tineresc.

Este interesant de observat că Donatella nu a confirmat niciodată public dacă a avut sau nu proceduri de chirurgie plastică. Deși totul este cât se poate de vizibil, oamenii speculează mereu cu privire la acest gen de schimbări, dar singurele persoane care știu sigur dacă le-a făcut sau nu este ea și medicii ei.

În timp ce rămâne una dintre cele mai criticate personalități din lumea modei pentru că a exagerat cu remodelarea aspectului feței, Donatella este de părere că femeile nu trebuie să arate naturale dacă nu doresc acest lucru. De fapt, se spune că tocmai ea a declarat acest lucru: „Nu cred în a fi total naturală ca femeie. Pentru mine, naturalul are legătură legumele.”

Foto – Profimedia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton