Nadia Ferreira și Marc Anthony, prima fotografie cu chipul fiului lor. „E divin! Exact ca mămica lui!” Cum arată micuțul Marquitos

.

Nadia Ferreira (24 de ani) și Marc Anthony (55 de ani) se bucură din plin de experiența de părinți după venire ape lume a lui Marquitos, primul lor copil. Ei și-au împărtășit entuziasmul cu fanii lor  din mediul online și, pentru a sărbători primele lui nouă luni de viață, au publicat prima fotografie cu chipul micuțului.

Cel de-al șaptelea copil al lui Marc Anthony a moștenit ochii albaștri ai mamei

Fosta Miss Universe Paraguay l-a făcut pe Marc Anthony tată pentru a șaptea oară în vara anului trecut.

“9 luni de fericire, ești totul pentru mine! Mami și tati te iubesc!!!” au transmit cei doi, în dreptul unei fotografii cu micuțul Marquitos, care a moștenit ochii albaștri ai mamei sale.

Marquitos a fost surprins în fotografie purtând pantaloni scurți tricotați bej și un pulover cu o căciuliță asortată. Bebelușul a purtat și teniși Nike Jordan care i-au completat perfect ținuta. Cel mai încântător aspect al imaginii este zâmbetul lui discret, dar foarte dulce.

Citeşte şi: Marc Anthony și fosta Miss Universe Paraguay s-au logodit. Ce diferență de vârstă este între ei

Citeşte şi: Reacție uluitoare! Ce a spus Jennifer Lopez când a aflat că Marc Anthony se va căsători cu un model de 26 de ani

Citeşte şi: S-a terminat definitiv! Marc Anthony a depus cererea de divorţ!

Citeşte şi: Video: Scandal de proporţii între J.Lo şi Marc Anthony

Fanii cuplului nu s-au putut abține să nu reacționeze la vederea frumoase fotografii. Internauții au observat imediat cât de mult seamănă Marquitos cu frumoasa lui mamă.

“Are ochii ei! Ce frumos!”

“E divin! Exact ca mămica lui!”

“Doamne, ce frumusețe!”

“Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze familia! Sănătate și multă fericire în viață!”

“Micuțul Marco este adorabil!”

“Este perfect! Felicitări!”

“Felicitări părinților! Este frumos de-ți vine să-l mănânci!” – sunt doar câteva dintre multele mesaje trimsie de fani cuplului.

Viețile lui Marc Anthony și Nadia Ferreira s-au schimbat complet de când primul lor copil împreună a venit pe lume, acum nouă luni. Până acum, cuplul a păstrat identitatea copilului lor privată, publicând poze cu poze cu el în momentele special fără a-I arăta chipul. Bebelușul era adesea fotografiat în brațele mamei sau stand cu spatele la cameră, dar bucuria de a-l avea se vedea pe chipurile părinților.

Marc și Nadia sunt împreună de doi ani

În presa mondenă au început să apară zvonuri că artistul și modelul ies împreună la cine romantice la începutul lui 2022, la scurt timp după ce Marc s-a despărțit de logodnica lui oficială, De Lima. În primăvara lui 2022, ei și-au făcut relația publică, cântărețul postând pe conturile de socializare o fotografie în care apare împreună cu Nadia. Apoi, ea a confirmat vestea și a postat o imagine cu inelul de logodnă. S-au căsătorit în ianuarie 2023, iar de Ziua Îndrăgostiților, fosta Miss Universe Paraguay a anunțat că este însărcinată.

Marc Anthony este la al patrulea mariaj și are 7 copii

Marc Anthony a fost căsătorit cu Shannon De Lima între 2014 și 2016. Înainte de o întâlni pe De Lima, Anthony a fost însurat cu Jennifer Lopez din 2004 până în 2014. Cei doi îi iau împreună pe gemenii Max și Emme, acum în vârstă de 15 ani.

În timpul primului său mariaj, cu Dayanara Torres, care a început în 2000 și a durat patru ani, s-au născut doi băieți – Cristian (22 de ani) și Ryan (19 ani). Marc Anthony îi mai are, de asemenea, pe Ariannna și pe Chase cu fosta lui iubită, Debbie Rosado.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton