Motivul pentru care Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă primit de la Harry. Bijuteria, estimată la peste 150.000 de dolari

.

Meghan Markle (42 de ani) a participat la Jocurile Invictus din acest an fără inelul ei de logodnă. Prințul Harry (38 de ani), fondatorul evenimentului sportiv, a fost de asemenea prezent. Ulterior s-a aflat și motivul pentru care Meghan nu-și mai poartă inelul de logodnă.

Meghan Markle și Prințul Harry au participat împreună la Jocurile Invictus 2023. Prima ediție a Jocurilor a avut loc în 2014, la inițiativa Prințului Harry, și reprezintă un eveniment sportiv internațional anual, adaptat pentru militarii răniți sau bolnavi, în urma participării la diverse operațiuni militare.

Motivul pentru care Meghan Markle nu-și mai poartă inelul de logodnă, estimat la peste 150.000 de dolari

La evenimentul din 13 septembrie 2023, fosta actriță a fost fotografiată purtându-și verigheta însă nu și inelul de logodnă. Ulterior, E! News a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit în toamna anului 2017. În prezent, inelul de logodnă al lui Meghan se află la bijutier, deoarece una dintre pietrele prețioase de pe el era pe punctul de a se desprinde.

Citește și: David Beckham, „absolut furios” din cauza lui Meghan Markle. Ce acuzație i-ar fi adus ducesa de Sussex Victoriei Beckham

Inelul de logodnă al lui Meghan Markle este confecționat din aur galben și, inițial, a avut trei diamante de dimensiuni diferite, fiecare cu valoare sentimentală pentru cuplu. Diamantul din centru a fost extras din Botswana, țară pe care cuplul a vizitat-o la începutul relației. Celelalte două diamante dispuse de o parte și de cealaltă a celui din centru i-au aparținut Prințesei Diana. Mai târziu, în timpul primei sarcini a lui Meghan, Prințul Harry a modificat inelul ei de logodnă. Atunci, banda simplă din aur galben a fost înlocuită cu o bandă micro-pavé cu diamante.

„Ca pentru mulți dintre voi, și pentru mine, Invictus este despre familia, prietenii și comunitatea pe care le-a creat, pe care Fisher House le-a creat. De aceea a trebuit să petrec mai mult timp acasă cu cei mici. Făcând milkshake-uri, ducându-i la grădiniță, iar acum câteva ore am ajuns”, a declarat Meghan Markle după ce a ajuns în Düsseldorf, Germania, în a patra zi a evenimentului. „Mă bucur că primul eveniment Invictus la care ajung este alături de voi”, a completat.

Citește și: Meghan Markle revine pe Instagram și va da lovitura. Suma incredibilă pe care o poate cere pentru o singură postare

Meghan Markle și Prințul Harry s-au cunoscut în 2016, prin intermediul unui prieten comun. Cuplul s-a căsătorit în mai 2018 și are doi copii, un fiu și o fiică, Archie Harrison (4 ani) și Lilibet Diana (2 ani).

Cu cine a fost Meghan Markle căsătorită înainte să-l cunoască pe Prințul Harry

Din 2004 până în 2013, Meghan Markle a format un cuplu cu producătorul Trevor Engelson. Fosta pereche s-a căsătorit în septembrie 2011, în Jamaica, iar divorțul s-a finalizat în august 2013.

Citește și: Fostul soț al lui Meghan Markle îi pregătește Ducesei de Sussex o lovitură de proporții: „Trebuie să fie îngrozită!”

În mai 2019, Trevor Engelson s-a recăsătorit cu nutriționista Tracey Kurland, moștenitoarea milionarului american Stanford Kurland, care s-a stins din viață în 2021. Trevor și Tracey au împreună două fiice, Ford Grace, născută în august 2020, și Sienna Lee, născută în noiembrie 2021.

Citește și: Semnalul secret al lui Meghan Markle. Cum îi atrage atenția Prințului Harry

Motivul divorțului dintre Meghan și Trevor ar fi fost distanța. La scurt timp după oficializarea relației lor, actrița a început filmările serialului „Suits” în Toronto, Canada, în timp ce producătorul a rămas în California, SUA. Meghan a fost cea care a intentat divorțul, citând „diferențele ireconciliabile” drept motiv.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton