Mick Jagger s-a logodit cu balerina Melanie Hamrick, mai tânără decât el cu 43 de ani. Cum arată inelul

.

Mick Jagger (79 de ani) și balerina Melanie Hamrick (36 de ani) s-au logodit după 9 ani de relație, au confirmat apropiații cuplului. Perechea are împreună un fiu, Deveraux (6 ani), care este a optulea copil al muzicianului.

„Inelul Melaniei este o bijuterie art deco. Populară în arte și arhitectură între anii 1920 și 1930, art deco este o estetică specifică ce surprinde spiritul rebel”, relatează Maxwell Stone, expert în diamante, potrivit Hello! Magazine.

După 9 ani de relație, Mick Jagger și balerina Melanie Hamrick s-au logodit. Inelul de logodnă a fost estimat la 100.000 de dolari

Tot potrivit lui, inelul de logodnă al Melaniei este o antichitate, remarcând că a privi bijuteria este similar cu „o întoarcere în timp”. Diamantul are o tăietură clasică și ar data dinaintea anului 1930. „Este o alegere incredibil de romantică pentru Mick”, a mai punctat Maxwell, care a estimat bijuteria în jurul a 100.000 de dolari.

Deși nu a confirmat logodna explicit, Melanie a vorbit despre inelul primit de la artist. Potrivit acesteia, bijuteria este un „promise ring”. „Chicotesc pentru că… este inelul de la Mick? Da. Este pentru acel deget? Da”, a declarat balerina, înainte de a preciza că ea și Mick nu plăcuiesc să se căsătorească în viitorul apropiat.

Citește și: Mick Jagger, într-o formă de invidiat la un festival de muzică din Caraibe

Citește și: Mick Jagger, primul interviu după operația pe cord

Cântărețul și balerina formează un cuplu din iunie 2014, după ce s-au cunoscut la un concert de-al artistului din Tokyo, Japonia. Doi ani mai târziu au devenit părinții unui fiu, Devereaux. Deși nu mai profesează ca balerină, Melanie este coregrafă și se antrenează în continuare pentru a-și menține pasiunea vie.

Aceasta este a treia logodnă a muzicianului. Din 1971 până în 1978, Mick Jagger a fost căsătorit cu Bianca Perez Mora Macias, alături de care are o fiică, Jade Jagger, născută în octombrie 1971. După separarea de Bianca, solistul a format un cuplu cu modelul Jerry Hill până în 1999. S-au căsătorit într-o ceremonie pe plajă în 1990, căsnicia fiind mai târziu declarată neoficială. Alături de Hill, Mick are patru copii, Elizabeth, Gabriel, James și Georgia. Muzicianul mai are o fiică din relația cu Marsha Hunt, Karis, și un fiu din relația cu Luciana Gimenez, Lucas.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton