Meryl Streep, apariție rară cu toți copiii pe covorul roșu. Actrița are trei fete și un băiat care i-au călcat pe urme / Foto

.

Meryl Streep (74 de ani) a participat la Gala Anuală Academy Museum alături de toți cei patru copii. Luna trecută s-a aflat că actrița și soțul ei, Don Gummer (76 de ani), sunt separați de mai mulți ani.

Meryl Streep și Don Gummer s-au căsătorit în 1978 și împreună au patru copii, un fiu și trei fiice. Toți patru au cariere artistice. Mezina, Louisa Gummer, are 32 de ani și este actriță și model. Grace Gummer are 37 de ani și este actriță. Mamie Gummer are 40 de ani și este și ea, la rândul ei, actriță, iar Henry Gummer este actor, cântăreț și compozitor.

Meryl Streep, apariție rară cu toți cei patru copiii pe covorul roșu

Grace și Henry Gummer au venit însoțiți și de partenerii lor de viață, Mark Ronson, și, respectiv, Tamryn Hawker. Meryl Streep a devenit bunică în 2019, când fiica cea mare, Mamie, a devenit mama unui băiețel. „Lucrez ca o nebună de ceva vreme, așa că sunt pregătită pentru primul meu nepot. Fiica mea va naște în februarie, așa că o să-i ruinez viața. Sunt specializată în sfaturi nesolicitate”, glumea Meryl Streep la acea vreme. Meryl Streep mai are trei nepoți. Henry are o fetiță și un băiat, June și Quinn, iar Grace are și ea o fetiță.

Meryl Streep și copiii ei au bifat apariții elegante și arogante la Gala Anuală Academy Museum. Momentul a fost o ocazie rară pentru actriță, care rareori se afișează alături de copiii ei. Deși este recunoscută pentru talentul ei de a se mula pe fiecare personaj pe care îl interpretează pe marele ecran, Meryl Streep declara în 1998, pentru The Washington Post, că a fi mamă este „cu siguranță” un rol mult mai greu de îndeplinit.

Citește și: Billie Eilish, adevărul despre orientarea ei sexuală. „Nu mi-am dat seama că oamenii nu știau. Cui îi pasă?”

Citește și: Meghan Markle, de nerecunoscut pe străzile din California. În colanți și o bluză lejeră, soția Prințului Harry pare că a slăbit îngrijorător de mult

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit după 39 de ani de căsnicie

Luna trecută, purtătorul de cuvânt al actriței a declarat: „Don Gummer și Meryl Streep sunt separați de mai bine de șase ani și, deși vor avea mereu grijă unul de celălalt, au ales să ducă vieți separate”. Cei doi au fost văzuți ultima dată împreună la Premiile Oscar din 2018.

Pe lângă ferma familiei din Connecticut, Meryl Streep și cel care i-a fost soț timp de 39 de ani au mai deținut o proprietate în New York. Fostul cuplu a vândut-o pentru 15,8 milioane de dolari, în ianuarie 2020. Ulterior, actrița a cumpărat o casă în valoare de 4 milioane de dolari în Pasadena, California, în iulie 2020.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton