Melanie Griffith, apariție rară în costum de baie, la plajă. Actrița are 66 de ani și a ajuns de nerecunoscut

.

Melanie Griffith a fost surprinsă în costum de baie, în timpul unei vacanțe în Puerto Vallarta, Mexic, la începutul acestei săptămâni.

În vârstă de 66 de ani, actrița și-a etalat corpul într-un costum de baie Bond-Eye Swim, dintr-o bucată, de culoare verde, din țesătură elastică, ce se găsește în magazine la prețul de circa 175 de dolari. Kim Kardashian, Hailey Bieber și Bella Thorne au fost și ele văzute purtând alte modele ale aceleiași mărci australiene de costume de baie.

Melanie Griffith, apariție rară în costum de baie, la plajă

Superstarul de la Hollywood părea că se simte extrem de bine pe plajele Mexicului și a fost fotografiată de paparazzi și în momentul în care a făcut o baie în apele cristaline ale Pacificului. Pe brațul drept al vedetei poate fi observat un tatuaj făcut în forma unei cruciulițe formate din numele celor patru copii ai săi – Stella Banderas, (27 de ani), fiul vitreg Jesse Johnson (41 de ani),  Alexander Bauer (38 de ani) și Dakota Johnson (34 de ani). Acest tatuaj acoperă un desen mai vechi, în formă de inimă, făcut în trecut ca simbol al dragostei față de fostul soț, actorul Antonio Banderas.

Melanie Griffith s-a confruntat de-a lungul anilor cu problem de sănătate serioase. În 2009, a fost diagnosticată cu cancer de piele și a trecut printr-o intervenție chirurgicală de extirpare a unei tumori. În 2017, boala actriței a recidivat și a fost nevoită să se opereze pentru a doua oară. După alte câteva luni, vedeta a ajuns din nou pe mâna medicilor, pentru o altă operație. Și a apărut în public cu un bandaj pe nas, pentru a ascunde urmele lăsate după extirparea carcinomului.

Citeşte şi: 10 lucruri pe care nu le știai despre Dakota Johnson

Citeşte şi: Antonio Banderas, cu iubita nouă la plajă, după divorţul de Melanie Griffith. Ce frumoasă este! Foto

Citeşte şi: Melanie Griffith, picioare superbe şi piele lăsată

Citeşte şi: Melanie Griffith, mutilată de tratamentele și intervențiile cosmetice. Ce s-a întâmplat cu pielea actriței

S-a îmbolnăvit după divorțul de Antonio Banderas

Melanie a suferit o perioadă și de epilepsie, afecțiune căpătată din cauza stresului, la scurt timp după divorțul de Antonio Banderas. Actrița s-a despărțit de Banderas în 2015, după un mariaj de 19 ani, din pricina infidelităților lui.

„Fiecare convulsie pe care am avut-o a fost într-un moment în care eram extrem de stresată. Ultimele două crize s-au întâmplat când mă aflam pe un iaht la Cannes, în 2011.  Am făcut o criză majoră și am fost dusă la spitalul din Cannes, apoi am revenit înapoi pe iaht. Am avut o altă serie de convulsii puternice și m-am întors la spital. Mi-au făcut o electroencefalograma și au început să o privească foarte serioși”, a mărturisit Melanie Griffith, acum câțiva ani.

Deși epilepsia este o afecțiune care nu se poate vindeca, actrița a mărturisit că nu a mai avut crize în ultimii ani. „Am divorțat și asta a fost un medicament pentru mine”, a spus Melanie râzând în fața publicului, acum ceva timp.

Foto – Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton