Meghan Markle, în vizită la un spital de copii cu o ținută de peste 4.200 de dolari. Cum s-a îmbrăcat soția Prințului Harry

.

Meghan Markle a făcut o vizită surpriză la Spitalul de Copii din Los Angeles, pentru a promova terapia prin lectură. În vârstă de 42 de ani, Ducesa de Sussex a fost fotografiată citind micuților pacienți și personalului diverse pasaje din cărțile preferate ale copiilor, ca parte a unei campanii de alfabetizare.

Meghan Markle, vizită surpriză la Spitalul de Copii

Prin programul de lectură „Literally Healing” le sunt oferite anual pacienților spitaluluil peste peste 65.000 de cărți. Meghan, care este deja obișnuită să se conecteze cu copiii prin intermediul literaturii, i-a bucurat pe cei mici cu interpretări haioase ale personajelor din povești și i-a încurajat să se implice în diverse activități interactive și creative. În timpul vizitei, Meghan și-a făcut timp și pentru a se fotografia și pentru a conversa cu pacienții.

Meghan Markle, ținută de peste 4.200 de dolari pentru vizia la spital

Ținuta aleasă de Meghan Markle pentru a vizita copiii bolnavi a fost una cu care a mai apărut în public în trecut. Ducesa a purtat rochia ei din mătase creponată, semnată Oscar De La Renta, ce în magazine are un preț de 3,490 de dolari. A fost văzută pentru prima dată purtând această rochie în serialul documentar Netflix al cuplului Markle-Harry, din 2022. Pantofii Aquazzura „Love Affair”, din piele întoarsă neagră, pe care soția Prințului Harry i-a ales, costă înjur de 795 de dolari. Meghan a mai purtat acești pantofi în septembrie 2023 la evenimentul „Invictus Games”. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de cercei din aur.

Cum se menține în formă Ducesa de Sussex

Meghan Markle a avut mereu o ailuetă trasă prin inel. Chiar și după cele două nașteri și-a revenit rapid la formele de dinaintea sarcinilor, iar în ultimele luni s-a afișat și mai slabă decât o știam înainte.

Moștenirea genetică are, probabil, o mare importanță cu privire la felul în care arată, dar Ducesa are și un stil de viață sănătos care o ajută să fie mereu în cea mai bună formă. În urmă cu câțiva ani, ea povestea că își începe ziua cu un pahar cu apă călduță, în care stoarce o felie de lămâie. În rest, nu face excese alimentare și în timpul săptămânii renunță complet la carne.

Citeşte şi: Meghan Markle, de nerecunoscut pe străzile din California. În colanți și o bluză simplă, soția Prințului Harry a slăbit îngrijorător de mult

Citeşte şi: Meghan Markle într-o rochie de 1.400 dolari pe covorul roșu. Cele mai frumoase ținute la Power of Women

Citeşte şi: Poza cu Meghan Markle pe care ducesa nu „a vrut ca lumea să o vadă”, virală în online. „Este prelucrată?”

Citeşte şi: Meghan Markle a spus care e „cel mai important lucru” din viața ei, pe lângă mariajul cu Prințul Harry

„Cartofi prăjiți – aș putea mânca cartofi prăjiți toată ziua. Și îmi plac pastele. Îmi plac carbohidrații – cine nu iubește carbohidrații? Dar desigur, când filmez, sunt conștient de ceea ce mănânc. Încerc să mănânc vegan în timpul săptămânii și apoi am puțin mai multă flexibilitate legată de alimentație în weekend.
Dar, în același timp, totul ține de echilibru.

Pentru că mă antrenez des, nu vreau să mă simt niciodată privată de anumite alimente. Simt că în clipa în care faci asta, ai o problemă alimentară. Nu este o dietă, este un stil de viață alimentar” – spunea ea, acum ceva vreme.

Foto – Profimedia / Hepta / capturi video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton