Meghan Markle, de nerecunoscut pe străzile din California. În colanți și o bluză simplă, soția Prințului Harry a slăbit îngrijorător de mult

.

Meghan Markle a fost zărită și fotografiată de paparazzi în Santa Barbara, la doar câțiva kilometri de conacul ei din Montecito.

Îmbrăcată într-o pereche de colanți negri, un tricou negru cu mâneci lungi și cu o șapcă de baseball verde pe cap, Markle se plimba pe străzi într-o pereche de adidași New Balance 327, în valoare de 100 de dolari, în timp ce-și ascundea privirea cu perechea de soare preferată, marca Krewe, care vinde cu circa 400 de dolari.

Meghan Markle, greu de recunoscut pe străzile din California

Hainele foarte mulate i-au pus în evidență silueta trasă prin inel și din pozele surprinse de paparazzi, soția Prințului Harry pare mai slabă ca niciodată.

Vezi în GALERIA FOTO cum a fost surprinsă Meghan Markle zilele trecute pe străzile din California.

Este deja cunoscut faptul că Meghan este adepta unui stil de viață sănătos. Ea are chiar și un ritual zilnic, când își începe diminețile cu un pahar cu apă călduță în care stoarce o felie de lămâie. Despre acest obicei se spune că susține stimularea metabolismului și contribuie la pierderea în greutate. Experții în sănătate susțin că apa cu lămâie, pe stomacul gol, dimineața, favorizează digestia, hidratarea și pierderea kilogramelor nedorite. În plus, băutura aduce un plus de antioxidanți organismului, vitamina C și potasiu.

„Aș putea mânca cartofi prăjiți toată ziua”

Meghan și-a împărtășit dieta ei flexibilă și modul în care evită consumul excesiv de alimente într-un interviu pentru Best Health, acum câțiva ani.

Întrebată despre obiceiurile ei alimentare, ea a vorbit publicației despre mâncărurile care îi plac cel mai mult: „Cartofi prăjiți – aș putea mânca cartofi prăjiți toată ziua. Și îmi plac pastele. Îmi plac carbohidrații – cine nu iubește carbohidrații? Dar desigur, când filmez, sunt conștient de ceea ce mănânc. Încerc să mănânc vegan în timpul săptămânii și apoi am puțin mai multă flexibilitate legată de alimentație în weekend.”

Ea a adăugat: „Dar, în același timp, totul ține de echilibru. Pentru că mă antrenez des, nu vreau să mă simt niciodată privată de anumite alimente. Simt că în clipa în care faci asta, ai o problemă alimentară. Nu este o dietă, este un stil de viață alimentar.”

Citeşte şi: Meghan Markle, deranjată că cei trei copii ai lui Kate Middleton sunt mai bine văzuți: “Trăia cu frică”

Citeşte şi: Mutarea pe care o face Meghan Markle pentru a-și recâștiga cariera de la Hollywood. Harry vrea lângă Regele Charles

Citeşte şi: Regele Charles și Kate Middleton, implicați într-un scandal de proporții. Ce comentarii tulburătoare ar fi făcut despre Meghan Markle și Archie

Citeşte şi: Meghan Markle vrea ca Harry „să-și înghită mândria și să implore familia regală să îl ierte”. Ce a pățit ducesa

Markle și rețeta ei de smoothie sănătos

În vremea când filma pentru “Suits”, Meghan a spus la emisiunea Today că este o gurmandă care iubește mâncarea fără să se simtă vinovată dacă mai calcă strâmb. Ea a povestit atunci că își pregătește un smoothie verde pe care îl consumă la serviciu pentru a învinge eventuala criză de la mijlocul după-amiezii.

Meghan a împărtășit rețeta ei de smoothie: „Pentru a mă menține în formă, apelez întotdeauna la acest suc verde. Este ușor să cazi în capcana de a te grăbi să bei o cafea atunci când ai scăderea de energie de la 16:00. Eu fac altceva.

Amestec niște mere, varză kale, spanac, lămâie și ghimbir în Vitamix-ul meu dimineața și îl iau la lucru. Întotdeauna am zis că acest suc este un stimulent mult mai bun decât o ceașcă de espresso. Joacă-te cu rețeta – pune fructe de pădure sau folosește lapte de migdale. La sfârșitul zilei, corpul tău îți va mulțumi că l-ai hrănit-o cu atât de multe bunătăți proaspete.”

În ceea ce privește gustările, preferatele lui Meghan sunt feliile de mere și untul de arahide.

Foto – Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton