Cântăreața Maren Morris, protagonista unui accident vestimentar viral: „Cred că voi înrăma fusta”. S-a văzut tot!

.

Cântăreața americană Maren Morris a lăsat la vedere mai mult decât intenționa în timpul unui concert pe care l-a susținut pe 4 iulie, cu ocazia Zilei Independeței Statelor Unite ale Americii. Artista în vârstă de 34 de ani a reacționat pe TikTok după ce accidentul ei vestimentar s-a viralizat.

Maren Morris, protagonista unui accident vestimentar viral

Maren Morris, vocea din spatele hit-ului „The Middle”, a făcut haz de necaz după ce a devenit protagonista unui accident vestimentar viral. Cântăreața a optat pentru un outfit neinspirat pe scena concertului pe care l-a susținut pe 4 iulie 2024, de Ziua Independenței Statelor Unite ale Americii. Ținuta, de altfel foarte chic, a inclus un top negru, o fustă maxi din denim cu un șliț generos și o pereche de cizme până la genunchi.

Fără să realizeze, artista a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit. În timp ce se plimba de la un capăt către celălalt al scenei, șlițul fustei rigide i-a lăsat lenjeria de culoarea pielii la vedere. După ce mai multe filmări s-au viralizat, în loc să facă o dramă din asta, cântăreața a glumit pe seama incidentului.

Citește și: Trend alert: Vedete în alb. Inspiră-te din ținutele purtate de Inna, Alina Eremia și Adelina Pestrițu / Galerie foto

Cântăreața a făcut haz de necaz pe TikTok

„Hei, s-a întâmplat ceva ciudat astăzi?!?!”, a scris solista pe un videoclip în care gesturile sale trădează întâi confuzia, iar mai apoi rușinea ei. Ca muzică de fundal, Morris a optat pentru piesa „WAP”, cântată de Cardi B și Megan Thee Stallion. În descrierea postării, cântăreața a mai scris: „Cred că voi înrăma fusta”.

Cu această ocazie, Morris și-a promovat și noua colecție de piese, care se lansează pe 2 august. „Oricum, ascultați Intermission”, a mai scris pe videoclip. Cele cinci melodii includ single-ul „Cut!”, care a fost deja lansat, și piesele „I Hope I Never Fall in Love“, „Push Me Over”, „Because, Of Course” și „This is How a Woman Leaves”.

Citește și: Rochia roz, noua senzație din lumea modei. Paris Hilton, Margot Robbie, Alessandra Ambrosio, printre vedetele care au îmbrățișat acest trend

„Nimic nu mă mai poate stânjeni”

Maren Morris a și răspuns unor cârcotași de pe TikTok. „Am născut. Nimic nu mă mai poate stânjeni”, a scris cântăreața în mediul online. Solista are un fiu, Hayes, în vârstă de 4 ani, din fostul mariaj cu artistul Ryan Hurd (37 de ani).

Câștigătoarea premiului Grammy se află în plin turneu, cu opriri numeroase, de la Madison, Wisconsin, la Burlington, Vermont, și Wilmington, Carolina de Nord, până la sfârșitul anului.

Foto: Capturi TikTok/YouTube; Instagram/@marenmorris

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton