Mama Biancăi Censori, Alexandra, și-a eclipsat fata cu ținuta sa. Cum a fost surprinsă soacra lui Kanye West pe străzile din Los Angeles

.

Bianca Censori pare că s-a mai „cumințit” cu privire la alegerile vestimentare pe care le face. Celebră pentru ținutele ei extrem de sumare și de cele mai multe ori transparente, soția lui Kanye West se îmbracă ceva mai decent când este în preajma familiei.

Cum a fost fotografiată Bianca Censori în prezența mamei și a surorilor la cumpărături

Recent, arhitecta a ieșit la o sesiune de cumpărături pe Melrose Ave, Los Angeles, cu mama ei, Alexandra, și cu cele două surori – Angelina și Alyssia. Și a ales să poarte un top multă de culoarea pielii și colanți asortați. „Decența” de care spuneam mai devreme constă în faptul că hainele ei nu sunt transparente, dar și că nu și-a mai expus la vedere părțile intime, așa cum a făcut în ultima vreme.

Cele două surori ale Biancăi au purtat pentru acea ieșire rochii negre fără umeri, iar mama lor le-a dat tuturor o lecție de eleganță, optând pentru o rochie albastră fără mâneci, lungă până la gambe și cu o despicătură în zona decolteului.

Familia Biancăi Censori crede că Ye îi dictează cum să se îmbrace

Se crede că de când Kanye West, cunoscut drept Ye, și Bianca s-au căsătorit în 2022, familia ei este îngrijorată de controlul excesiv al rapperului asupra soției sale. Gurile rele spun că Ye ar influența-o pe Bianca și i-ar impune acest stil vestimentar controversat pe care l-a adoptat de când au devenit soț și soție.


„Ea poartă ceea ce vrea el, merge unde vrea el și face ce vrea el, pentru că ea chiar nu are altă opțiune. Ea a trecut de la a fi designerul lui, la soția lui, ceea ce, din păcate, nu este o poziție plătită. Este prinsă în capcană” – a dezvăluit o sursă apropiată familiei Biancăi.

Citeşte şi: Kanye West, cu Isus pe frunte la Super Bowl 2024. Ce ținută a ales pentru soția sa, Bianca Censori

Citeşte şi: Bianca Censori riscă închisoare și amenzi uriașe pentru exhibiționism. Cum s-a afișat soția lui Kanye West pe străzile din Paris

Citeşte şi: Bianca Censori apare mai mult dezbrăcată în public, dar body-urile și colanții ei costă mii de euro. Cum arată cea mai scumpă ținută

Citeşte şi: Bianca Censori, în sutien și fără lenjerie intimă în drum spre restaurant. Cum a fost fotografiată în prezența lui Kanye West

O altă sursă a raportat că tatăl Biancăi, Leo Censoi, este îngrijorat de faptul că ginerele său își transformă fiica într-o „mărfă comercială cu aspect neplăcut”.

„Tatăl Biancai, Leo, vrea să aibă o discuție cu Kanye și să-l întrebe ce naiba are în cap când o plimbă pe Bianca pe un trofeu dezbrăcat. Vrea să-l întrebe pe Kanye ce ar face dacă fiicele lui North, sau Chicago, ar fi văzute în public pe jumătate goale, încurajate de soții lor să iasă așa. Știe că rapperul nu va permite niciodată ca fiicele lui să fie tratae așa, așa că nu are sens ce face el cu prorpia soție” – a relatat un apropiat al soției lui Kanye West, acum câteva luni.

Anul trecut, după ce Ye a postat pe Instagram fotografii pe jumătate goală cu Bianca, părinții ei și-au exprimat nemulțumirile în mediul online. Despre mama ei Alexandra s-a spus că s-ar fi simțit „îndurerată” de tot ce se petrece cu fiica ei.

„Familia și prietenii ei sunt îngroziți pentru că totul continuă să devină din ce în ce mai rău. Bianca în mod clar nu realizează că tot ceea ce poartă nu este doar dezgustător, dar este și un un exemplu negativ pentru ceilalți și poate chiar încalcă legea. În timp ce Kanye este acoperit cu cinci straturi de haine soția merge învelită în plastic transparent pe stadă, fără lenjerie intimă” – au spus părinții Biancăi pentru Daily Mail.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton