Madonna, omagiu emoționant pentru israelieni și palestinieni. „Imaginați-vă că vi s-ar întâmpla vouă!” Ce le-a spus fanilor la concert

.

Madonna a adus un omagiu israelienilor și palestinienilor la începutul turneului mondial Celebration la O2 Arena din Londra, în acest weekend.

Concertul Madonnei, Celebration World Tour, a avut loc la cinci zile după ce artista a condamnat atacurile teroriste de weekendul trecut, când mai mulți membri ai grupării Hamas au plecat cu parapanta în deșert, la un eveniment ținut în apropierea Zidului de Fier dintre Israel și Gaza și au ucis cel puțin 260 de persoane.

„Imaginați-vă că vi s-ar întâmpla vouă!”

Hamas lansat o invazie brutală a Israelului din Fâșia Gaza sâmbătă trecută, spărgând granița, atacând pe uscat, pe mare și în spațiul aerian și măcelărind soldați și civili deopotrivă.

„Cetățeni ai Israelului, suntem în război”, a declarat prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, care a ripostat asediând Gaza și bombardând-o pe cale aeriene.

Forțele de Apărare Israeliene au lansat apoi raiduri „localizate” în Fâșia Gaza în această sâmbătă, ridicând spectrul unei invazii terestre pe scară largă a teritoriului, cu peste două milioane de palestinieni blocați de Israel și Egipt.

„Ce are loc în Israel și Palestina îmi frânge inima”

Sâmbătă, pe scena din Marea Britanie, Madonna a spus: „Se întâmplă o mulțime de lucruri cu adevărat nebunești în lume. Ce are loc în Israel și Palestina îmi frânge inima, să văd copii suferind, bătrâni suferind. Chiar dacă inimile noastre sunt zdrobite, spiritele noastre nu pot fi atinse! „Imaginați-vă că vi s-ar întâmpla vouă!” , sunt sigur că sunteți de acord cu mine. Imaginați-vă că vi s-ar întâmpla vouă asta!”

Citeşte şi: Madonna, urâțită de operațiile estetice suferite? Medicul estetician dă verdictul

Citeşte şi: Madonna are un nou iubit, cu 35 de ani mai tânăr. Cine este și cu ce se ocupă bărbatul care i-a furat inima

Citeşte şi: Vanilla Ice susține că Madonna l-a cerut în căsătorie: „Lucrurile mergeau nebunesc de repede”

Citeşte şi: Momente grele pentru Madonna! Artista și-a pierdut fratele și s-a despărțit și de iubitul tinerel

Madonna, la un pas de moarte în urma unui șoc septic

Tot în timpul acestui turneu de sâmbătă seara, Regina muzicii pop a vorbit și despre criza de sănătate pe care a suferit-o în această vară, dezvăluind pe scenă că „nu credea că va reuși” să supraviețuiească. La sfârșitul lunii iunie, artista, în vârstă de 65 de ani, a fost transportată de urgență la spital, după ce a fost găsită inconștienă. Ea a fost atunci internată la reanimare și intubată pentru câteva zile, iar familia ei începuse să se pregătească pentru “ce e mai rău”.

„Îngerii mă protejau”

Se pare că ea a suferit un șoc septic acut și și-a revenit după ce i-a fost administrat un medicament care este de obicei folosit pentru a trata supradozajul cu substanțe interzise.

„Nu credeam că voi reuși și nici medicii mei”, a spus ea sâmbătă pe scenă. „De aceea m-am trezit cu toți copiii mei stând în jurul meu. Nu mai știu nimic din cele cinci zile din viață sau de moarte de atunci, nu știu cu adevărat unde am fost. Dar îngerii mă protejau. Și copiii mei erau acolo. Și copiii mei mă salvează mereu, de fiecare dată.

Dacă vrei să știi cum am reușit și cum am supraviețuit, m-am gândit că trebuie să fiu acolo pentru copiii mei. Trebuie să supraviețuiesc pentru ei.” – a spus superstarul.

Artista este mamă a șase copii: Lourdes (28 ani), Rocco (22 ani), David (17 ani), Mercy (17 ani) și gemenele Stella și Estere de 10 ani.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton