Lucy Liu, ravisantă la 55 de ani, fără operații estetice. Rutina care o ajută să pară mai tânără cu două decenii

.

Lucy Liu se numără printre puținele celebrități de la Hollywood care se feresc de tratamentele corporale elaborate, considerând că fac mai mult rău decât bine.

Celebra actriță a împlinit în urmă cu câteva săptămâni 55 de ani, dar nu îi arată. Și este într-o formă fizică excepțională. Care să fie secretul ei?

Vedeta din „Ally McBeall” și “Charlie’s Angels” a găsit o dietă și o rutină de exerciții fizice care o ajută să se mențină și să se simtă plină de energie, chiar și atunci când lucrează multe ore pe platourile de filmare. Într-un interviu acordat Women’s Health, Lucy Liu a dezvăluit dieta și planul ei de antrenament și ambele sunt surprinzător de ușor de urmat.

Lucy Liu a renunțat la dieta vegană

Actrița Lucy Liu a ținut o dietă vegană timp de aproape un an, înainte de a deveni vegetariană în decembrie 2020. Diferența dintre dieta vegană și cea vegetariană este că prima exclude orice produs de origine animală, iar a doua permite consumul de lactate și ouă. Cu toate acestea, nu dorește să revină la carne prea curând. Vedeta a spus pentru Women’s Health că alimentația strict vegetală a ajutat-o ​​să-și mențină energia la un nivel ridicat și a redus balonarea. Printre preparatele ei preferate pe bază de plante se numără terciul de quinoa savuros și supa din ciuperci, rădăcină de lotus și curmale roșii.

Profită din plin de proteine

De când a trecut de la meniul vegetarian, Lucy Liu a reintrodus ouăle în dieta ei, la sugestia specialistului în acupunctură. Luând această decizie, i-a fost mai ușor să pregătească un meniu optim și pentru fiul ei Rockwell, în vârstă de 9 ani. Băiatul actriței a venit pe lume în 2015, cu ajutorul unei mame surogat.

Citeşte şi: Actrița Toni Collette divorțează de soț, după ce paparazzii l-au surprins în brațele altei femei. Cei doi erau căsătoriți de 20 de ani

Citeşte şi: Răzvan Fodor, dezvăluiri după 14 ani de relație cu Irina Fodor: “Mă bucur de nevastă-mea zi de zi”/ Exclusiv

Citeşte şi: Cum arată apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. „Nu mai stau cu chirie. M-am hotărât să mă așez la casa ei” / Galerie foto

Citeşte şi: Cum arată casa în care locuiesc Răzvan și Irina Fodor. Imagini din vila superbă a familiei

„Prepar o mulțime de lucruri pentru fiul meu care au brânză și ouă în ele, așa că mănânc cu el pentru că îi place să împartă mâncarea” – a spus actrița Lucy Liu, pentru Woman’s Health.

Antrenamente scurte, frecvente și intense

Nu o veți găsi pe Lucy Liu stând ore în șir la sală pentru a avea silueta de invidiat de care se bucură în prezent. În schimb, se bazează pe antrenamente mai scurte pentru a-și menține corpul puternic și sănătos. Acasă, Liu face antrenamente de 20 de minute pe bicicletă și mai face 10 minute de exerciții pentru întărirea, tonifierea brațelor.

Lucy Liu a adoptat o atitudine sănătoasă față de corpul ei

În timp ce Liu recunoaște că lucrurile au scăpat de sub control în media, cu privire la tiparele de frumusețe feminină, ea spune că este recunoscătoare că a ajuns într-un loc din viața ei în care își apreciază corpul.

„Nu trebuie să ai 20 de ani pentru a purta costum de baie. Cu toate defectele și toată viața pe care o experimentează un corp, este totuși ceva pe care ar trebui să-l porți cu încredere”- a punctat Lucy Liu.

Discreția ei este parțial rezultatul carierei ce se întinde pe decenii întregi ca actriță la Hollywood (a învățat din experiențe proprii, unele neplăcute, să-și păstreze viața personală doar pentru ea). Dar felul ei de a fi are legătură și cu educația și creșterea într-o familie cu rădăcini atât în cultura chineză, cât și în cea americană.

„Este ca un scut, cultural așa am fost crescută. Nu este un val, mă protejează”, a explicat ea în general despre valori, dar și despre corp, precizând că nu s-a simțit niciodată bine cu corpul ei în adolescență. „Nu cred că m-am uitat vreodată la mine. Nu știam mai nimic despre corpul uman.”

Acum că Lucy este ea însăși mamă, își încurajează copilul să dezvolte o relație diferită cu corpul lui, fără ascunzișuri. Ei vorbesc despre anatomia lor sincer, fără „nume stupide” și fără rușine.

„Ar trebui să existe un sentiment de deschidere față de corpul tău, să alergi gol și să te bucuri de libertatea asta până când nu te mai simți confortabil să o faci. Când decide că nu vrea să alerge gol, atunci e bine” – a mai spus actrița.

Foto – Instagram / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton