Lourdes Leon, fiica Madonnei, a vorbit despre sexualitatea ei: „Sunt blestemată”

.

Lourdes Leon este fiica Madonnei din relația artistei cu actorul Carlos Leon. Azi, 14 octombrie 2023, Lourdes împlinește 26 de ani. La fel ca celebra ei mamă, Lourdes este dezinvoltă și deschisă când vine despre viața ei intimă. Într-un interviu de anul acesta, tânăra a vorbit, printre altele, și despre sexualitatea ei.

Fata cea mare a Madonnei, Lourdes, plănuiește să-i calce pe urme. Alintată Lola, tânăra este la fel de îndrăzneață precum celebra ei mamă și are un stil și o prezență ieșite din tipare prin care s-a diferențiat încă din adolescență.

Madonna, verde de invidie pe fiica ei, Lourdes Leon

În ultimii ani, Lourdes Leon s-a remarcat în modă și muzică. În urmă cu un an și-a făcut debutul muzical sub pseudonimul Lolahol, cu piesa „Lock&Key”. Fiica Madonnei este adepta stilului muzical drum and bass sau DnB, care își are originea la începutul anilor ’90. Single-ul de debut al Lolei are peste 1 milion de vizualizări și peste 4 mii de comentarii, majoritatea pozitive.

„Sunt verde de invidie pentru că este incredibilă în tot ceea ce face. Este o dansatoare incredibilă, este o actriță incredibilă, cântă minunat la pian, este mult mai bună decât mine la departamentul talent”, declara Madonna în 2019, pentru British Vogue, despre fiica ei.

Citește și: Fiica Madonnei, gonită de la evenimentul Marc Jacobs. Ce „tratament” a primit vedeta

Citește și: Lourdes, fiica Madonnei, aparițe provocatoare într-un body transparent

De ce crede fiica Madonnei, Lourde Leon, că este blestemată. „Mi-aș fi dorit să nu fie așa”

Mai recent, Lourdes a vorbit despre sexualitatea ei cu publicația The Face. Spre deosebire de mama ei, care a experimentat din acest punct de vedere, tânăra a mărturisit că este heterosexuală, lucru pe care l-a numit un „blestem”.

„Este așa un blestem. Dacă i-aș putea evita, bărbații și băieții în general, aș face-o, pentru că sunt o distragere. Aș spune să se evite băieții cu orice preț dacă vrei să te concentrezi pe ceva. Nu-mi plac fetele. Sunt dureros de heterosexuală. Este groaznic. Mi-aș fi dorit să nu fie așa, dar, din păcate, asta mi-a fost sortit. Sunt blestemată, chinuită să-mi placă bărbații”, a declarat Lourdes Leon, pentru publicația The Face.

Citește și: Fiica Madonnei, cu păr la subraț pe covorul roșu al galei Met 2021

Citește și: Fiica Madonnei, Lourdes Leon, fotografiată într-un bikini minuscul

Fiica Madonnei, Lourdes Leon: „Mama este obsedată de control”

La începutul anului, Lourdes mai spunea că este independentă încă de când a terminat liceul. „Mama este obsedată de control și m-a controlat toată viața. Trebuia să fiu complet independentă de ea imediat ce am absolvit liceul”, a declarat fiica Madonnei, pentru Interview.

În trecut, Lourdes mai declara: „Oamenii cred că sunt acest copil bogat lipsit de talent care a primit totul de-a gata, dar nu este adevărat”. La acea vreme, tânăra dezvăluia că și-a plătit singură studiile și că locuia în Brooklyn, New York, departe de strălucitorul Hollywood. Aceste lucruri au făcut-o să-și aprecieze și mai mult mama. „Este, probabil, cea mai muncitoare persoană pe care am văzut-o vreodată”, mai spune Lourdes anul acesta.

Citește și: Madonna, primul mesaj după internarea în spital. Artista în vârstă de 64 de ani a fost găsită inconștientă

Citește și: Madonna are un nou iubit, cu 35 de ani mai tânăr. Cine este și cu ce se ocupă bărbatul care i-a furat inima

Madonna are șase copii

Madonna este mama a șase copii. Doi dintre ei biologici, o fiică și un fiu, Lourdes Maria Ciccone Leon, din relația cu actorul Carlos Leon, și Rocco Ritchie, din mariajul cu regizorul Guy Ritchie. Ceilalți patru copii ai artistei sunt adoptați din Malawi, David Banda în 2006, Mercy James în 2009 și gemenele Esther și Stella Mwale în 2017.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram/Lourdes Leon

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton