Lottie, sora mică a lui Kate Moss, la Urgență după ce a încercat o metodă de slăbire la modă în rândul vedetelor. „Fața ei s-a încleștat!”

.

Lottie Moss, sora mai mică a supermodelului Kate Moss, a dezvăluit că a fost dusă de urgență la spital după ce a luat o doză mare dintr-un medicament foarte popular în rândul vedetelor pentru slăbit, deși el este produs pentru tratarea pacienților cu diabet.

Modelul, în vârstă de 26 de ani, a vorbit despre cei s-a întâmplat în timpul unui episod recent al podcastului ei, Dream On. Lottie a dezvăluit cum a luat acest medicament, care este destinat persoanelor de diabet de tip 2 dar a devenit foarte des folosit de vedete pentru a slăbi pentru că ar avea și acest efect. Ea spune că a luat medicamentul timp de două săptămâni și „nu s-a simțit atât de rău” niciodată în viața sa.

„Acum câteva luni, nu mă simțeam fericită cu greutatea mea”, și-a început povestirea sora lui Kate Moss, precizând apoi că a făcut rost de medicament printr-o piretenă, notează The Independent.

„A fost de la un medic, dar nu a fost ca și cum ai merge într-un cabinet și el ți-o prescrie, îți ia tensiunea arterială și îți face analize – care este ceea ce ai nevoie atunci când primești acest medicament”. La momentul respectiv, Lottie cântărea 60 kg.

Produsul luat de ea este un medicament aprobat de FDA (Food and Drug Administration), conceput pentru a trata diabetul de tip 2. Cu toate acestea, medicamentul a căpătat popularitate pentru efectele sale secundare de pierdere în greutate, deoarece zeci de celebrități au recunoscut că folosesc medicamente similare care conțin ingredientul activ al acestuia – semaglutida.

Doza recomandată de medic începe de obicei de la 0,25 mg de soluție injectabilă o dată pe săptămână, timp de patru săptămâni, atunci când este prescris de un medic. Cu toate acestea, modelul a început să ia o doză mai mare și „a ajuns la pat”.

Lottie Moss: „Aceasta nu este o pierdere în greutate sănătoasă!”

„Vomitam într-una, a fost oribil”, a spus ea. În doar două săptămâni, Moss a dezvăluit că a scăzut de la 60 kg (132 lbs) la 53 kg (116 lbs). „Aceasta nu este o pierdere în greutate sănătoasă, nu este o nicidecum sănătoasă”, a recunoscut ea.

Ea și-a amintit că i-a spus prietenei ei că nu poate ține apă sau hrană în scorpul ei și, în cele din urmă, a ajuns la urgență la trei dimineața.

Citeşte şi: Kate Moss și fiica ei, Lila Grace, au defilat în aceeași prezentare de modă

Citeşte şi: Kate Moss, de nerecunoscut la 50 de ani. Ce se întâmplă cu fostul supermodel

„Am mers să vedem una dintre asistente și ea ne-a intrebat: ‘Cât de doză iei?’

Am spus, oricât de mult, și ea a spus: ‘O, Doamne, nu trebuia să faci asta!’”, și-a amintit ea.

În timp ce se afla la camera de urgență, Moss a suferit o criză, despre care a spus că a fost cauzată de deshidratare. Modelul a susținut că „fața ei s-a încleștat”, „întregul corp era încordat” și că nu și-a putut mișca mâinile în timpul crizei.

„[A fost] sincer unul dintre cele mai înfricoșătoare lucruri care mi s-au întâmplat vreodată în viața mea”, a spus ea.

„Aș prefera să mor în orice zi decât să o iau din nou”, a susținut Moss, înainte de a împărtăși fanilor ei un mesaj important despre percepția de sine a propriului corp.

„Sper că, vorbind despre asta, poate fi o lecție pentru unii oameni că nu merită să treacă prin ce am trecut eu. Este pentru diabet, nu pentru pierderea în greutate!”, a subliniat ea.

„Îmi dau seama că, în mass-media, toată lumea și toate aceste celebrități sunt prezente în acest moment. Și este atât de greu să te uiți la asta și să vezi aceste pierderi dramatice în greutate, în special pentru persoanele cu tulburări de alimentație și probleme cu alimentația. Este atât de greu de înțeles că atunci că poate nu ești cineva care slăbește repede sau te chinui mereu cu menținerea. Acesta nu ar trebui să fie o tendință în acest moment”, a adăugat Moss.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton