Ce semnificație are numele ales de Lindsay Lohan și Bader Shammas pentru fiul lor. Ce doi au devenit părinți pentru prima dată

.

Lindsay Lohan a devenit mamă pentru prima oară. Actrița, în vârstă de 37 de ani, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Lindsay Lohan și soțul ei, Bader Shammas, sunt mai fericiți ca nicicând ca proaspeți părinți, iar reprezentanții vedetei au transmis că familiile lor sunt „îndrăgostite până peste cap” de noul membru.

„Lindsay Lohan și soțul ei, Bader Shammas, au un fiu frumos și sănătos pe nume Luai. Familia este îndrăgostită de el până peste cap” – a transmis reprezentantul actriței, pentru Daily Mail.

„Iubirea mea. Viața mea. Familia mea. Viitorul meu”

Bebelușul s-a născut în Dubai, unde cuplul locuiește, și a primit numele Luai.

Luai este un nume cu  origini arabe și înseamnă „scut” sau „protector”.

Lohan și Bader Shammas s-au căsătorit în 2022, la doar câteva luni după ce și-au anunțat logodna.  „Iubirea mea. Viața mea. Familia mea. Viitorul meu”, scria Lohan în noiembrie 2021 pe Instagram, în dreptul unor fotografii în care apărea împreună cu viitorul ei soț.

Căsătoria a avut loc în mare secret, dar actrița s-a dat de gol când l-a numit “soțul meu ” pe Shammas, într-o postare pe Instagram.

„Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Nu pentru că am nevoie de un bărbat, ci pentru că el m-a găsit și a știut că îmi doresc să găsesc fericirea și harul, toate în același timp. Sunt uimită că el este soțul meu. Viața mea și totul meu. Fiecare femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi”, scria atunci actrița.

Citeşte şi: Lindsay Lohan a făcut o listă cu bărbaţii cu care s-a culcat. Vezi cine şi câţi sunt!

Citeşte şi: FOTO ŞOC: Amanda Bynes, pe urmele lui Lindsay Lohan? A ajuns un dezastru!

Citeşte şi: Foto: Cele mai oribile 6 apariţii ale lui Lindsay Lohan! Uite cât de rău arată!

Citeşte şi: Lindsay Lohan a făcut sex cu 36 de bărbaţi celebri

Lindsay și Shammas formează un cuplu de mai bine de trei ani, iar relația lor a ieșit la iveală în februarie 2020, când actrița l-a menționat într-o postare pe rețelele de socializare, în timp ce se aflau la un festival de muzică din Dubai. Bader Shammas este din Kuweit și și-a terminat studiile în Statele Unite ale Americii, obținând o diplomă de inginer și un master în domeniul finanțelor. Cei doi s-au cunoscut după ce actrița s-a mutat în Dubai, în urmă cu șapte ani.

Fiind în atenția publicului încă din copilărie, Lindsay a trecut prin momente grele din cauza celebrității, confruntându-se cu probleme cu drogurile și alcoolul. După ani întregi de drame și multe vizite la dezintoxicare, Lindsay Lohan a renăscut și și-a refăcut complet viața.

„Am învățat să apreciez ce înseamnă să trăiesc o viață normală”

Mutarea în Dubai a ajutat-o să nu mai revină la viciile din trecut și să își mențină un stil de viață chibzuit și liniștit.

„Cred că se datorează faptului că paparazzii sunt interziși acolo. Am realizat într-adevăr că am o viață privată și că îmi pot acorda mai mult timp mie. Am decis să rămân acolo pentru că am învățat cu adevărat să apreciez ce înseamnă să merg să-mi fac treaba și apoi, la finalul programului, să plec și trăiesc o viață normală. A fost nevoie să mă mut acolo ca să înțeleg că trebuie să am grijă de mine mai întâi, nu să alerg mereu. Să mă pun pe mine pe primul loc și să aleg cu înțelepciune lucrurile pe care vreau să le fac ” – spunea ea, pentru Vogue, acum doi ani.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton