Kourtney Kardashian a născut al patrulea copil. Ce nume neobișnuit au ales ea și Travis Barker pentru fiul lor

.

Kourtney Kardashian (44 de ani) a născut al patrulea copil, primul cu toboșarul trupei Blink-182, Travis Barker (47 de ani). Vedeta TV mai are trei copii din fosta relație cu Scott Disick (40 de ani). Kourtney și Travis s-au căsătorit în mai 2022, în Portofino, Italia. Nunta cuplului a fost găzduită de brandul Dolce & Gabbana.

Kourtney Kardashian și Travis Barker au devenit părinții unui băiețel. Acesta este al patrulea copil atât pentru unul, cât și pentru celălalt. Kourtney mai are doi fii și o fiică, Mason (13 ani), Penelope, (11 ani) și Reign (8 ani), din fosta relație cu Scott Disick. La rândul său, Travis mai are trei copii, doi biologici, un fiu și o fiică, Landon (20 ani) și Alabama (17 ani), și o fiică adoptată, Atiana De La Hoya (24 de ani), din fostul mariaj cu modelul Shanna Moakler (48 de ani).

Kourtney Kardashian a născut un băiețel! Ce nume neobișnuit va avea micuțul

Travis Barker declara recent că el și Kourtney plănuiau să-și numească fiul Rocky Thirteen. „Va naște fie de Halloween, fie în prima săptămână din noiembrie”, a spus toboșarul în podcastul „One Life One Chance”. În același interviu, muzicianul a spus că numele îi amintește de Rocky George, chitaristul trupei Suicidal Tendencies și de filmul „Rocky” (1976).

Kourtney Kardashian și Travis Barker și-au dorit foarte mult să devină părinți. În reality show-ul „The Kardashians”, cuplul și-a împărtășit experiența cu fertilizarea in vitro. „Nu a fost cea mai grozavă experiență. Nu mă simt bine. Sunt super capricioasă și hormonală”, spunea Kourtney într-un episod din aprilie 2022.

Fiindcă nu dădea rezultate, perechea a decis, în cele din urmă, să ia o pauză de la fertilizarea in vitro. „Ne dorim un copil mai mult decât orice, dar cred în ceea ce Dumnezeu ne pregătește. Dacă este vorba despre un copil, atunci cred că acest lucru se va întâmpla”, mai declara Kourtney Kardashain într-un episod din mai 2023.

O lună mai târziu, pe 16 iunie, Kourtney a anunțat că era însărcinată la un concert Blink-182. Vedeta TV se afla în mulțime, cu un afiș pe care scria „Travis, sunt însărcinată”. O săptămână mai târziu, cuplul a dezvăluit că va avea un băiețel.

Foto: Instagram/Kourtney Kardashian

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton