Kim Kardashian și Bianca Censori, împreună, într-o ipostază controversată, la concertul lui Kanye West. Cum au fost fotografiate

.

Kim Kardashian și Bianca Censori au fost amândouă și au stat una lângă cealaltă la petrecerea de ascultare a noului album al lui Kanye West, “Vultures 1”, la Chase Center, din San Fransisco, notează Daily Mail. Apariția împreună a fostei și actualei soții a rapperului i-a șocat pe fani.

Bianca Censori și Kim Kardashian, împreună pentru a-l susține pe Kanye West

Bianca Censori, în vârstă de 29 de ani, este în prezent soția controversatului Kanye West (46 de ani), în timp ce Kim Kardashian, de 43 de ani, a fost căsătorită cu el din 2014 până în 2022. Kim Kardashian i-a luat la petrecere și pe doi dintre copiii pe care îi are cu Kanye – Chicago (6 ani) și Psalm (4 ani). Kim și Kanye mai au doi copii – North (10 ani) și Saint (8 ani).

Într-un clip de la eveniment, Bianca poate fi văzută într-un top roz în timp ce filmează spectacolul cu telefonul, iar Kim se afla chiar lângă ea. Fanii au fost uimiți să le vadă pe cele două una în compania celeilalte și au reacționat rapid când au văzut un clip cu ele distribuit pe rețelele de socializare.

Utilizatorii de pe X/Twitter au scris: „Nu m-am așteptat la asta”, „Despre ce ar putea ele vorbi?”… „Nu știu, dar asta e o nebunie”, “Ce naiba se petrece acolo?”

Kim Kardashian nu acceptă stilul vestimentar indecent al Biancăi

Se spune despre Kim că are o relație amiabilă cu Bianca, dar se pare că nu este un mare fan felului în care actuala soție a lui West se îmbracă și nu este de acord să defileze în ținute indecente în fața copiilor pe care îi are cu rapperul.

„Kim l-a instruit pe Kanye să nu o lase niciodată pe Bianca să se îmbrace așa în preajma copiilor lor. Este cu adevărat surprinsă că rapperul o lasă pe soție să iasă din casă așa”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru DailyMail.com.

Kim încearcă să rămână în relații bune cu tatăl copiilor ei

Decizia lui Kim Kardashian de a urmări concertul fostului ei soț alături de actuala lui soție face parte dintr-o strategie a vedetei care face un mare efort să facă “front comun” cu tatăl copiilor ei, au dezvăluit apropiații vedetei. Kim și Kanye au finalizat divorțul în noiembrie 2022, cu o lună înainte ca rapperul să se însoare cu Bianca.

Citeşte şi: Bianca Censori riscă închisoare și amenzi uriașe pentru exhibiționism. Cum s-a afișat soția lui Kanye West pe străzile din Paris

Citeşte şi: Bianca Censori, ținută controversată la o petrecere în Los Angeles. Tatăl soției lui Kanye West e revoltat de aparițiile fiicei sale

Citeşte şi: Bianca Censori, cu pelerină de ploaie transparentă, complet goală pe dedesubt, pe străzile din Los Angeles. Cum a fost fotografiată soția lui Kanye West

Citeşte şi: Bianca Censori, aproape goală la petrecerea de după Super Bowl. Soția lui Kanye West a dansat provocator într-o ținută minimalistă

„Kim nu a mers acolo pentru Bianca, dar știa că Bianca va fi acolo. Ele chiar vorbesc. Kim a acceptat că Bianca este mama vitregă a copiilor ei și că ei o iubesc”, a adăugat sursa.

Apariția lui Kim la eveniment a fost neașteptată și pentru că, în ultima perioadă, ea s-a declarat împotriva acceselor publice ale lui Kanye cu privire la dezacordurile lor parentale.

Foto – Instagram / Profimedia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton