Kieran Culkin, fratele lui Macaulay Culkin din „Singur Acasă”, a dat lovitura cu un serial de neratat. Unde se poate viziona „Succession”

.

Kieran Culkin (41 de ani), fratele mai mic al celebrului Macaulay Culkin (43 de ani), este vedeta momentului la Hollywood.

Deși este în industria filmului de peste 30 de ani și a jucat în mai bine de 25 de producții, primul său rol fiind alături de fratele său în “Home Alone”, Kieran este acum în atenția tuturor după distincția primită la Emmy, pentru cel mai bun actor.

Kieran Culkin, cel mai bun actor într-un serial de dramă

„Succession” („Succesiunea”), inspirat de povestea reală a mogulului media Rupert Murdoch, a fost desemnat “Cel mai bun serial dramă” la cea de-a 75-a ediție a Premiilor Emmy. Iar pentru interpretarea personajului Ronan Roy, Kieran Culkin, a luat trofeul pentru “Cel mai bun actor într-un serial de dramă”, după ce primise în urmă cu câteva zile și Globul de Aur și Critics Choise Awards pentru același rol. „Succession” poate fi vizionat pe HBO și HBO Max.

Kieran Culkin a dezvăluit un adevăr șocant despre serialul care i-a adus succesul. Actorul spune că încă nu a vizionat finalul exploziv al serialului pentru că nu a putut accesa contul personal HBO.

Citeşte şi: Macaulay Culkin a râs de acuzațiile de pedofilie aduse lui Michael Jackson

Citeşte şi: Cum arată în prezent actorii din „Singur Acasă”. Macaulay Culkin, de nerecunoscut la 32 de ani de la lansarea filmului. Galerie foto

Citeşte şi: Macaulay Culkin, tată pentru a doua oară. Actorul mai are un fiu de aproape 2 ani

Citeşte şi: Macaulay Culkin și-a dat părinții în judecată la vârsta de 14 ani

„Nu l-am văzut încă. A fost o chestie, a trebuit să merg să lucrez în Polonia chiar când trebuia să fie difuzat și nu m-am putut conecta la contul meu HBO Max” – a dezvăluit Kieran, pentru Variaty, citat de geo.tv.

Întrebat de ce nu s-a gândit să solicite HBO să-i trimită episodul, Kieran a răspuns: „Probabil că aș fi putut, dar și filmam atunci. Și de la asta am trecut la o vacanță de o lună… Uite că s-au făcut trei luni de atunci. Am fost acolo, l-am filmat, așa că îmi amintesc vag. Deși, am văzut un clip al unei scene ieri și am râs, mi-am zis: Oh, e amuzant, am uitat de scena aceea! Și este o scenă uriașă!”

Kieran Culkin, discurs emoționant pentru mama lui la Emmy

După câștigarea premiului pentru cel mai bun actor, Culkin a transmis un mesaj emoționant legat de mama sa, Patricia Brentrup, răfuzând să-i acorde vreun credit tatălui, Kit, care nu a avut grijă de familie.

„Îți mulțumesc că mi-ai dat viață și pentru copilăria mea, care a fost grozavă. Mulțumesc pentru asta,” Keiran a vorbit despre mama lui cu ochii înlăcrimați.

Mai târziu, în culise, el a lăudat-o din nou pe Patricia spunând: „Este o femeie absolut minunată, care a reușit singură să crească șapte copii într-o garsonieră. Era un tip acolo – nu a făcut nimic”, a continuat Keiran, referindu-se la tatăl său înstrăinat, Kit Culkin.

După premiile Emmy, tatăl său vitreg a spus pentru Page Six că Patricia, în vârstă de 69 de ani, a avut probleme cu sănătatea și Kieran a ajutat-o cu programările la doctor.

Fratele lui Macaulay Culkin i-a dedicat Premiul Globurilor de Aur Patriciei, așa cum a spus în timpul discursului său de acceptare: „Mamă, îți mulțumesc foarte mult că faci totul pentru noi. Ești o femeie uimitoare!”

Familia Culkin a fost una numeroasă, cu șapte copii

Kit Culkin și partenera lui de multă vreme, Patricia Brentrup, au fost împreună din 1974 până în 1995, dar nu s-au căsătorit niciodată. Ei au șapte copii: Shane, Dakota, Macaulay, Kieran, Quinn, Christian și Rory. Kit a lucrat ca actor de teatru pe Broadway înainte de a gestiona cariera fiilor săi în anii ’80 și ’90. Înainte de relația sa cu Brentrup, Kit și fosta partenera, Adeena VanWagoner, au avut o fiică, Jennifer Adamson. Adamson a murit din cauza unei supradoze de droguri în 2000. Dakota Culkin a murit și ea în 2008, în urma unui accident de mașină.

Kieran Culkin este căsătorit cu Jazz Charton și împreună au doi copii – Kinsey „Zissou” Sioux (4 ani) si Wilder Wolf (2 ani).

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton