Kevin Jonas din trupa Jonas Brother a fost diagnosticat cu cancer de piele: „Acum este timpul să mă vindec” / Video

.

Kevin Jonas (36 de ani), unul dintre membrii celebrei trupe Jonas Brothers, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer de piele. În urma aflării acestei vești, Kevin și-a îndemnat urmăritorii de pe rețelele sociale să aibă grijă de pielea lor și să-și verifice periodic alunițele.

Kevin Jonas din trupa Jonas Brothers a fost diagnosticat cu cancer de piele

Kevin Jonas și-a deschis sufletul pe rețelele sociale dezvăluind că a avut o aluniță malignă pe frunte. Malignitatea este tendința unei afecțiuni medicale de a se agrava progresiv. Ulterior, Kevin și-a scos respectiva aluniță și a simțit să-și îndrume urmăritorii din mediul online să aibă grijă de sănătatea pielii lor.

Artistul a fost diagnosticat cu cancer de piele după ce medicii au descoperit că are o aluniță malignă pe frunte.

„Astăzi mi se extirpă un carcinom bazocelular de pe frunte”, a spus Kevin Jonas pe Instagram. Carcinomul bazocelular este un tip de cancer de piele care „apare cel mai adesea pe zone ale pielii care sunt expuse la soare, cum ar fi capul și gâtul”, potrivit Mayo Clinic.

Citește și: Sophie Turner a rupt tăcerea după despărțirea de Joe Jonas: „Mă simțeam ca o pasăre captivă într-o colivie aurită”

„Este timpul să mă vindec”

În videoclip, Kevin arată spre o aluniță și explică: „Da, acesta este un tip de cancer de piele care tocmai a început să crească. Și acum trebuie să mă operez pentru a-l îndepărta. Așa că acolo mergem”.

Instrumentistul le-a oferit urmăritorilor săi detalii și după intervenția de scoatere a aluniței, părând șocat de ceea ce a văzut sub bandaje.

„Bine, am terminat”, a spus Kevin după procedură. „Acum este timpul să mă vindec acasă”, a continuat. Artistul și-a încheiat videoclipul cu un mesaj pentru toți cei care-l urmăresc, îndemnându-i să meargă la controale periodice ale pielii. „Asigurați-vă că vă verificați alunițele, oameni buni!”, a spus Kevin Jonas.

Citește și: Joe Jonas şi Demi Moore, mai mult decât prieteni? Cum au fost surprinse împreună cele două vedete de la Hollywood

Val de mesaje de susținere pentru artist

După ce a fost sincer cu privire la diagnosticul său, Kevin – care care are două fiice, Alena, în vârstă de 10 ani, și Valentina, în vârstă 7, cu soția lui, Danielle Jonas – a primit o mulțime de mesaje de admirație și susținere din partea fanilor săi.

„Regele conștientizării cancerului de piele. Ne place să-l vedem!”, a comentat un urmăritor. „Purtați protecție solară! Recuperare rapidă, Kev”, a scris altcineva. Un alt utilizator a apreciat că artistul a fost atât de sincer în privința diagnosticului său, scriind: „Îți mulțumesc pentru că încurajezi oamenii să facă controale ale pielii. Acest videoclip probabil îi va ajuta pe mulți”.

Skin Cancer Foundation a intervenit, de asemenea, adăugând: „Ne pare rău să auzim despre diagnosticul tău, Kevin. Îți mulțumim pentru creșterea gradului de conștientizare. Detectarea timpurie este esențială. Îți dorim tot ce este mai bun în călătoria ta de recuperare”.

Foto: Instagram/Kevin Jonas

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton