Katy Perry s-a „lovit” de Regele Charles și Regina Camilla, la Castelul Windsor: „Toată lumea alerga”

.

Katy Perry a cântat la concertul organizat cu ocazia încoronării Regelui Charles, în mai 2023, la Castelul Windsor. Artista în vârstă de 39 de ani a povestit acum cum s-a „ciocnit” de suveranul britanic și soția acestuia, Camilla Parker, când a mers pe un culoar diferit față de cel care i-a fost indicat.

Invitată în emisiunea Jimmy Kimmel Live, celebra cântăreață a povestit cum familia regală i-a permis ei și mamei sale să stea în reședința regală de la Windsor pe perioada participării la încoronare și a concertului organizat cu această ocazie de suveran.

Katy Perry, întâmplare amuzantă la Castelul Windsor

Artista a decis să își ia mama cu ea la ceremonia de încoronare întrucât aceasta este un mare fan al familiei regale britanice.

„Mi-am adus mama pentru că, adică, este cel mai bun cadou pe care l-ai putea face vreodată mamei tale”, a spus Perry în talk-show.

Cântăreața și-a amintit că după ceremonie, ea și echipa ei s-au grăbit prin palat pentru a se întâlni cu Regele și Regina, pentru un segment American Idol, emisiune din al cărei juriu face parte.

„Toată lumea alerga”, a spus cântăreața, după ce a explicat că trebuia să urmeze anumite rute prin castel.

„Am dat peste ei și am spus: „Oh, am mers pe drumul greșit!””, a povestit Katy Perry amuzată, potrivit People.

Aceasta i-a oferit credit colegului ei, Lionel Richie, pentru că a salvat situația, spunând că artistul în vârstă de 74 de ani „poate convinge pe oricine să facă orice”.

Citește și: Cât de adorabilă este fiica lui Katy Perry și Orlando Bloom! Daisy, în public la unul dintre concertele solistei / Video

Citește și: Katy Perry i-a pus o poreclă dură lui Russell Brand după divorț. Actorul britanic, acuzat de viol și abuz emoțional

Citește și: „Îmi doream să nu mă mai trezesc a doua zi”. Prin ce a trecut Maria Constantin în timpul căsniciei cu Marcel Toader

Citește și: Dani Oțil, sfaturi pentru bărbați, de Valentine’s Day: „Asta e o capcană”. Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu / Video

Artista, debusolată la încoronare

Jimmy Kimmel (56 ani) i-a arătat lui Katy Perry un clip cu ea care a devenit viral, în care privea pierdută, la ceremonia de încoronare a Regelui Charles. Îmbrăcată într-o ținută de culoarea lavandei, artista părea confuză în timp ce își căuta locul.

„Nu există locuri alocate”, a explicat ea.

„Fiecare se poate așeza oriunde?”, a întrebat Kimmel surprins.

În afară de „primele două rânduri”, Perry a confirmat că încoronarea de la Westminster Abbey a avut locuri libere pentru majoritatea celor 2.200 de oaspeți.

„Oamenii în fața cărora te-ai așezat au fost fericiți să stea în spatele acelei pălării?”, a spus amuzat Kimmel, făcând referire la pălăria imensă care acoperea jumătate din fața lui Katy Perry.

Cântăreața a clătinat din cap în semn de „nu”.

La Concertul de încoronare de la Castelul Windsor, a doua zi după ceremonia de încoronare, artista a interpretat hiturile sale „Roar” și „Firework” într-o rochie de bal personalizată Vivienne Westwood.

Lionel Richie, Andrea Bocelli, Take That, Olly Murs, Nicole Scherzinger și Paloma Faith au urcat și ei pe scenă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Katy Perry

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton