„Va fi curajoasă pentru că așa am fost și eu.” Kate Middleton, mesaj emoționant de la o supraviețuitoare de cancer în vârstă de 8 ani

.

Kate Middleton (42 de ani) a cunoscut-o pe Mila Sneddon în 2021, când aceasta din urmă se lupta cu un diagnostic crunt, leucemia, boală pe care a și învins-o. În vârstă de doar 8 ani, Mila i-a transmis un mesaj de susținere Prințesei de Wales după ce aceasta a anunțat că suferă de cancer.

Kate Middleton, mesaj emoționant de susținere după diagnosticul de cancer de la o supraviețuitare de doar 8 ani

Kate Middleton și Mila Sneddon s-au cunoscut în anul 2021, când Mila se lupta cu leucemia. După ce a aflat că Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer, micuța de doar 8 ani i-a transmis o încurajare emoționantă lui Kate.

„Va fi curajoasă pentru că așa am fost și eu și se va lupta ca mine”, a spus Mila Sneddon, pentru The Mirror.

Mama Milei, Lynda, a adăugat pentru sursa citată: „[Kate] este mamă, soție, tânără, frumoasă, atletică și se confruntă cu asta. Ceea ce ne arată că această boală, cancerul, nu discriminează. Poate afecta pe oricine în orice moment. Îi dorim însănătoșire liniștită și grabnică”.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au contactat-o pe Kate Middleton, după ce Prințesa a anunțat că are cancer

Citește și: Expert în limbajul trupului: Kate Middleton, pe punctul de a ceda în clipul în care anunță că are cancer. Gestul care o dă de gol când vorbește despre William și cei trei copii

Mila Sneddon a fost diagnosticată cu leucemie la patru ani

Lynda și-a arătat sprijinul pentru Kate Middleton și într-o postare distribuită pe platforma X (fostul Twitter). „Transmitem dragostea, sprijinul și urările noastre de bine lui William, George, Charlotte și Louis și îi dorim lui Catherine o recuperare rapidă și în pace #NuEștiSingură”, a scris Lynda.

Alături de mesajul ei, Lynda a postat o fotografie cu fiica ei conversând cu Prințesa de Wales atunci când s-au cunoscut, în mai 2021, la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, Scoția.

Kate Middleton și Mila Sneddon au legat o relație specială după ce Mila a participat la proiectul fotografic „Hold Still” al Prințesei de Wales în 2020. La acea vreme, Mila a fost surprinsă într-o fotografie în timpul chimioterapiei, în timpul pandemiei de COVID-19.

Mila Sneddon a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută la vârsta de patru ani și s-a vindecat în urmă cu doi ani, potrivit The Mirror.

Citește și: James Middleton, imagine emoționantă cu Kate Middleton, după ce Prințesa de Wales a anunțat că are cancer: „Am urcat mulți munți împreună”

Citește și: 8 membri ai familiei regale care s-au luptat cu cancerul, înainte de Kate Middleton și Regele Charles al III-lea

„Kate i-a arătat Milei compasiune, grijă și sprijin atât în ​​timpul, cât și după tratament”

„Declarația lui Kate a apărut de aniversarea de doi ani a remisiei Milei”, a mai spus Lynda. „S-a întors către mine și mi-a spus că vrea să-i scrie și să-i trimită lui Kate o felicitare. Așa că va lua legătura în privat. Kate i-a arătat Milei compasiune, grijă și sprijin atât în ​​timpul, cât și după tratament, așa că a fost foarte emoționant să văd că acum se confruntă cu propria luptă medicală.”

În timpul tratamentului împotriva cancerului, Mila și Prințesa de Wales au ținut legătura la telefon. În decembrie 2021, Mila a participat la concertul de colinde de Crăciun găzduit de Kate la Westminster Abbey. De ziua lui Kate, în ianuarie 2022, Mila a postat un mesaj de „La mulți ani!” pe platforma X, la care Prințesa a răspuns. „Mulțumesc, Mila!”, a scris Kate atunci.

„Cancerul este un club în care nimeni nu vrea să fie”, a mai adăugat Lynda pentru sursa citată. „Suntem foarte triști să auzim că s-a alăturat clubului, dar suntem aici pentru ea și îi dorim tot binele. Nu avem decât admirație pentru ea pentru că a putut să iasă și să-și spună public povestea”, a încheiat.

Foto: Hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton