Kanye West, cu Isus pe frunte la Super Bowl 2024. Ce ținută a ales pentru soția sa, Bianca Censori

.

Kanye West (46 de ani) și soția sa, Bianca Censori (29 de ani), au captat din nou atenția tuturor duminică, la Super Bowl 2024.

Rapperul, cunoscut drept “Ye”, s-a îmbrăcat în negru din cap până în picioare și și-a ascuns fața cu o mască pe care se afla o mică statuetă albă cu Isus. Accesoriul este o piesă de epocă a designerului Alexander McQueen, provenind din colecția „Dante” din toamna anului 1996.

„Ea poartă ceea ce vrea el, merge unde vrea el și face ce vrea el”

Întrucât duminică a marcat 14 ani de la moartea lui McQueen, este foarte probabil ca West să fi ales acel accesoriu în semn de omagiu pentru regretatul designer.

Bianca Censori și-a acoperit tot corpul cu un pardesiu supradimensionat, din latex negru.

În urmă cu o săptămână, Bianca a mers la un studio muzica cu Kanye îmbrăcată doar cu o pelerină transparentă de ploaie, fără a mai avea ceva pe dedesubt. Ea și-a accesorizat îndrăzneața ținută cu o pereche de cizme negre, înalte până la genunchi. De când s-a căsătorit cu Kanye West, din decembrie 2022, apropiații și familia Biancăi spun că rapperul o manipulează și o controlează în toate privințele. Se spune că “Ye” îi alege ținutele controversate, o pune să țină cură de slăbire și să meargă la sală și, mai nou, i-a interzis să mai folosească rețelele de socializare.

„Bianca a fost întotdeauna activă pe rețele sociale. Până când s-a căsătorit cu Kanye. Nu vrea ca ea să mai fie activă acolo pentru că are impresia că o va afecta dacă citește lucrurile urâte pe care le spun oamenii. El a convins-o că, din moment ce este o vedetă acum, trebuie să rămână un mister.

Citeşte și: Bianca Censori, acoperită din cap până în picioare cu blană, pe străzile din Los Angeles. Cum s-a îmbrăcat soția lui Kanye West

Citeşte şi: Kanye West și Bianca Censori, aspru criticați după apariția indecentă din Veneția. „Ar fi timpul să intervină poliția!”

„Este prinsă în capcană!”

Citeşte şi: Bianca Censori, cu pelerină de ploaie transparentă, complet goală pe dedesubt, pe străzile din Los Angeles. Cum a fost fotografiată soția lui Kanye West

Citeşte şi: Kanye West i-a interzis soției, Bianca Censori, să folosească rețelele de socializare. Prietenii ei sunt revoltați: „Este înfiorător! E prinsă în capcană”

Și este înfiorător pentru cei care o cunosc, deoarece totul se simte ca o altă formă de control. Ea poartă ceea ce vrea el, merge unde vrea el și face ce vrea el, pentru că ea chiar nu are altă opțiune. Ea a trecut de la a fi designerul lui, la soția lui, ceea ce, din păcate, nu este o poziție plătită. Este prinsă în capcană”, a declarat în exclusivitate un apropiat al vedetei, pentru DailyMail.com.

Apropiații Biancăi sunt nemulțumiți și pentru că rapperul Kanye West postează pe propriul său cont de Instagram diverse imagini cu Bianca în ipostaze provocatoare, deși ei i-a interzis să mai folosească rețelele de socializare.

„El îi publică goliciunea pe propriul [cont], astfel încât să poată controla povestea ei. Este deranjant și, prin limitarea ei în spațiul virtual public, el o face să devină din ce în ce mai izolată” – a adăugat sursa.

Foto – Profimedia / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton