Julia Roberts, ravisantă la 56 de ani. 7 trucuri de frumusețe ale vedetei care chiar funcționează

.

Julia Roberts a împlinit 56 de ani pe 28 octombrie, dar nu îi arată.

Celebra actriță cunoscută mai ales pentru rolurile memorabile din “Pretty Woman”, „Notting Hill” sau „Eat, Pray, Love” s-a aventurat în industria divertismentului la sfârșitul anilor ’80. Și chiar după atâția ani de carieră, înfățișarea ei a rămas, în mare, neschimbată.

În afară de moștenirea genetică, Julia Roberts are câteva trucuri la care apelează de mulți ani și care au contribuit la frumusețea ei. Haideți să descoperim care sunt.

Nu uită niciodată de protecția solară

Contul de Instagram al Juliei Roberts este plin de fotografii cu ea și copiii ei bucurându-se de zilele însorite de plajă. În 2017, ea a spus într-un interviu: „Ca părinte responsabil cu trei copii cărora le place să fie în aer liber, mă bazez total pe o protecție solară bună”. Ea optează pentru SPF 30 impermeabil pentru zilele mai active, deoarece „continuă să funcționeze indiferent cât de transpirat sau cât timp petrecem în apă! Este magic.”

Crema de protecție solară ar trebui să fie o parte vitală a rutinei zilnice de îngrijire a pielii, deoarece razele UV dăunează ADN-ului celulelor pielii, care pot produce mutații genetice canceroase. Nu trebuie să uităm niciodată că prevenirea este întotdeauna mai ușoară decât tratarea unei afecțiuni. Crema de protecție solară poate proteja pielea și de apariția ridurilor, a pigmentării ei sau de apariția „petelor solare”, care îmbătrânesc pielea.

Curățarea feței înainte de culcare

Indiferent de cât de obosită este, Roberts își curăță temeinic fața, ori de câte ori de duce seara la culcare. 

 „De multe ori te demachiezi noaptea, iar a doua zi dimineața te trezești și arăți de parcă te-ai și machiat deja! Dar această formulă scapă de fiecare gram de machiaj.” – a explicat ea, despre produsul demachiant care ei i se pare cel mai eficient, potrivit Hello Magazine.

Hidratare, hidratare, hidratare!

Pe lângă ten, actrița insistă mereu și să-și hidrateze și mâinile și picioarele, deoarece și acolo pot apărea semne de îmbătrânire. Mulți oameni tind să se concentreze doar asupra feței când vine vorba de sănătatea și frumusețea pielii, dar trec cu vederea îngrijirea mâinilor, a gâtului și a picioarelor. Julia Roberts consideră că găsirea unei creme de mâini hidratante este esențială.

„Mâinile mele devin foarte uscate după ce spăl o mulțime de vase, iar utilizarea unei creme de mâini bune este atât de hidratantă și de revigorantă.”

Citeşte şi: Julia Roberts suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol viața

Citeşte şi: Familia actriței Julia Roberts, ajutată de Martin Luther King Jr. și de soția lui, Coretta Scott King

Citeşte şi: Julia Roberts a dezvăluit care a fost cel mai jenant moment al carierei sale

Citeşte şi: Ce a aflat Julia Roberts după ce a făcut un test ADN. „Sunt de-a dreptul uluită!”

Vedeta a mai spus că folosește o mulțime de produse hidratante, mai ales înainte de a călători. „Înainte de a urca într-un avion, mă dau cu produse de îngrijire a pielii. Nu mă poți îmbrățișa, pentru că există riscul să te umpli de cremă” – a adăugat ea.

Uleiul de măsline pentru față

Actrița combină uleiul de măsline extravirgin cu puțină apă caldă pentru un tratament rapid și natural al pielii și părului. Ea creează un amestec emulsionat de ulei și apă și îl lasă să acționeze ca o mască timp de aproximativ o jumătate de oră.

Atenție la alimentație!

Nu este un secret pentru nimeni că dieta contribuie la îngrijirea pielii și Roberts este total de acord acest lucru. „Încercăm, cu siguranță, să mâncăm cu atenție. Așa cum le spun mereu copiilor mei: Trebuie să mănânci lucrurile bune pentru a obține ceva bun” – a povestit ea. Vedeta a mai precizat că nu ar putea renunța niciodată la carbohidrați sau fursecuri, dar reușește totuși să urmeze o dietă echilibrată și își învață familia să mănânce bine.

Superstarul de la Hollywood a explicat cum arată meniul zilnic al casei  – la micul dejun, vedeta are de obicei granola de casă, fructe de pădure și iaurt sau o brioșă cu morcovi și banane. La prânz, ea mănâncă mămăligă coaptă cu anghinare sau plăcintă filo cu spanac și pilaf de grâu. Cina constă adesea într-un somon cu crustă de ghimbir cu quinoa și legume sau biban de mare cu sparanghel și salsa.

Bicarbonat de sodiu pentru spălatul pe dinți

Julia Roberts este faimoasă pentru zâmbetul ei radiant, de milioane de dolari. Și are un truc super ieftin pentru a-și păstra dinții albi sidefați. „Mă spăl [pe dinții] cu bicarbonat de sodiu”, a dezvăluit ea. „[Bunicul meu] punea o grămadă mare de bicarbonat pe periuța de dinți. A avut o singură carie în toată viața.” Dacă nu sunteți dornici să utilizați bicarbonat de sodiu în cutie, încercați o pastă de dinți bună, care include acest ingredient în compoziție.

Exerciții fizice de patru ori pe săptămână

Actrița a mai dezvăluit că nu este o fană a exercițiilor fizice, dar: „Energia, puterea, bucuria… acestea sunt toate lucrurile pe care mi le dau prin antrenament și le pot simți în tot ceea ce fac”, a spus ea.

Yoga este antrenamentul preferat al vedetei. De asemenea, îi place Pilates, înotul și exercițiile pliometrice (antrenament prin sărituri).

Când vine vorba de îmbătrânire, Roberts a susținut întotdeauna că „încearcă să facă pace cu procesul de îmbătrânire”. „Îmi dau seama că se va întâmpla indiferent dacă îmi place sau nu”, a spus ea.

De asemenea, actrița crede că fericirea este secretul frumuseții: „Oameni care sunt cu adevărat fericiți. Fericirea îi face pe toți mai frumoși.”

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton