Johnny Depp, surprins în ipostaze tandre în compania unei tinere de 28 de ani. Cine e Yulia Vlasova

.

Johnny Depp iubește din nou. Actorul ar avea o relație cu Yulia Vlasova, o cosmeticiană și fotomodel de origine rusă, care este cu 33 de ani mai mică decât el.

Cum a fost Johnny Depp surprins în compania frumoasei Yulia Vlasova

Potrivit Daily Mail, superstarul de la Hollywood, în vârstă de 61 de ani, și tânăra de 28 de ani au avut întâlniri „foarte lejere” în ultima vreme. O sursă apropiată cuplului a dezvăluit că relația nu este „serioasă”, perechea întâlnindu-se doar ocazional în ultimii ani.

Depp și Vlasova s-au întâlnit pentru prima dată în august 2021 la Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary din Praga, locul natal al Vlasovei. Ea deține un studio de machiaj și coafură în Praga, dar călătorește frecvent în Marea Britanie, unde locuiește în prezent Depp. Depp duce o „viață liniștită” în Marea Britanie de când a câștigat în dosarul de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard în iunie 2022. Între timp, Heard s-a mutat la Madrid cu fiica ei de 3 ani, Oonagh.

Recent, Depp și Vlasova au fost fotografiați în ipostaze tandre la Heliportul din Londra. Cei doi păreau îndrăgostiți unul de altul. Depp era îmbrăcat lejer în blugi, un pulover gri legat în talie, pantofi sport roșii, o cămașă neagră cu guler, ochelari de soare albaștri și o căciulă de culoarea fructelor de pădure. Avea o chitară într-o mână și un pahar în cealaltă. Vlasova a purtat un tricou scurt negru, pantaloni de trening asortati, adidași albi, un colier simplu, ochelari de soare retro și o geantă de mână neagră.

Johnny Depp și Yulia Vlasova sunt destul de discreți cu ieșirile publice



În urma veștii despre relația lor, Vlasova a postat un mesaj pe Instagram Story în limba cehă, în care a solicitat să-i fie respectată intimitatea:

„Prieteni, vă rog să vă abțineți de la a acorda interviuri jurnaliștilor cu privire la mine și la viața mea personală. Înțelegerea și respectul dumneavoastră pentru intimitatea mea vor fi apreciate.”

Până acum, cei doi au fost văzuți împreună de mai multe ori, inclusiv la un concert la Praga, în iulie 2022, în onoarea regretatului prieten al lui Depp, Jeff Beck. Fotografiile de la eveniment i-au arătat pe Depp și Vlasova pozând jucăuși, cu o imagine care îl surprinde pe Depp sărutând obrazul lui Vlasova.

Deși Vlasova nu a comentat public despre relație, ea a făcut o aluzie prin intermediul rețelelor de socializare. La începutul acestui an, ea a împărtășit o fotografie în povestea ei pe Instagram, în care își arată mâinile sprijinite unul pe picioarele celuilalt, ca răspuns la întrebarea unui follower despre „actorul ei preferat”. Ea a scris: „JD. Este un om incredibil de talentat, care mă inspiră.”

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton