Cum a reușit John Travolta să depășească decesul primului fiu

.

Jett Travolta (n. 1992 – d. 2009), primul fiu al actorului John Travolta (68 de ani) și al regretatei lui soții, Kelly Preston (n. 1962 – d. 2020), s-a stins din viață în 2009, la doar 16 ani.

Cum a reușit John Travolta să depășească decesul primului fiu

Jett suferea de autism și de boala Kawasaki, inflamație a pereților vaselor de sânge. În decembrie 2009, în timpul unei vacanțe de familie în Bahamas, adolescentul a făcut o criză de epilepsie în urma căreia s-a prăbușit în baie și s-a lovit cu capul de cadă.

După deces, cuplul s-a refugiat în credință, un an mai târziu devenind părinții unui fiu, Benjamin. John și Kelly mai au o fiică, Ella Bleu (22 de ani).

John și Kelly au fost inițial acuzați că nu și-au îngrijit fiul corespunzător, fiind adepți ai scientologiei, o religie controversată, care nu recunoaște afecțiuni precum autismul sau cancerul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Kate Bosworth și Justin Long și-au confirmat relația. Actrița a divorțat de fostul soț în august 2021

Cine este noul iubit al actriței Charlize Theron. Bărbatul a format în trecut un cuplu cu Halle Berry

Cannes 2022: Georgina Rodriguez, într-o rochie mulată, la doar o lună după ce a născut gemeni

Mai târziu, actorul a declarat că a fost șantajat de șoferul ambulanței care a venit să-i ofere primul ajutor fiului său. Lui Travolta i s-au cerut 20 de milioane de lire în schimbul unui formular în care declara că își dorește ca fiul lui să fie transportat cu avionul la un spital din Florida, în loc să meargă la spitalul aflat la 15 minute de hotel. Ulterior, actorul s-a răzgândit, Jett fiind transportat la spital.

Actorul i-a dat în judecată pe șoferul ambulanței și pe avocatul lui, aceștia au negat, iar, în cele din urmă, John și-a retras acuzațiile.

Kelly s-a stins din viață pe 12 iulie 2020, la vârsta de 57 de ani, răpusă de cancer. Perechea a fost căsătorită timp de 18 ani.

Kelly și John s-au cunoscut pe platourile de filmare ale comediei „The Experts”, în anul 1989. La momentul acela, Kelly încă era căsătorită cu actorul Kevin Gage (63 de ani). „Nu eram fericită în acel mariaj, să zicem așa. Eram cu persoana nepotrivită”, mărturisea actrița în trecut. John și Kelly s-au logodit în noaptea dintre anii 1990 și 1991.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton