Jessica Alves, surprinsă într-un costum de baie minuscul pe plajele din Malibu. Fostul „bărbat Ken” are 40 de ani

.

Jessica Alves a fost suprinsă de paparazzi în ipostaze incendiare, pe plajele din Malibu. În vârstă de 40 de ani, Alves, care a trecut printr-o mulțime de operații estetice pentru a se transforma într-o „păpușă Barbie” a fost fotografiată în timp ce se schimba într-un costum de baie minucscul.

Jessica Alves, fotografiată în timp ce se schimba ]ntr-un costum de baie minuscul

Jessica Alves și-a petrecut weekendul împreună bunii săi prieteni Marcela Inglesias și Justin Jedlica, „păpușa umană Ken” pe o plajă din Malibu, iar toți trei păreau că se distrează de minune în timp ce erau fotografiați de paparazzi. În imaginile surprinse se poate observa cum Marcela și Justin încearcă să ascundă cu ajutorul unui prosop de plajă momentul în care Alves se schimbă într-un costum de baie din două piese foarte mic.

Vezi în GALERIA FOTO cum a fost fotografiată Jessica Alves.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Rodrigro Alves, pe numele real, s-a născut bărbat și a început procesul de transformare fizică la 17 ani. În 2013, Alves a fost diagnosticat cu tulburare dismorfică a corpului, afecțiuine definită ca o obsesie sau o preocupare exagerată pentru un defect fizic minor.

Jessica Alves are peste 100 de operații estetice

Transgenderul a cheltuit o avere pe operații estetice pentru a arăta ca o „păpușă Ken”. Dar apoi s-a răsgândit și a hotărât să meargă din nou la medicul estetician pentru a se transforma în femeie, mai exact în „păpușa Barbie”. Alves și-a făcut o operație de schimbare a sexului și are în prezent peste 100 de intervenții ce au costat mai bine de 1,4 milioane de dolari.

În urmă cu câțiva ani, Alves vorbea despre încercările de schimbare a vocei, spunând că tonul său „androgin” îi bulversează pe oameni.

„Vocea mea actuală este considerată androgină. Nu este o voce masculină, dar nici o voce feminină, ceea ce îi bulversează pe oameni când vorbesc la telefon, deoarece nu știu dacă au de a face cu un bărbat sau cu o femeie” a explicat pentru MailOnline.

Citeşte şi: Cum arată azi Bud din „Familia Bundy”. David Faustino are 48 de ani

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Momente extravagante la „Chefi la cuțite”. Jessica Alves, „Păpușa umană Ken”, în vizită la Chefi, iar Iulia Albu gătește un preparat uluitor

Citeşte şi: Mara Bănică desființează vedetele care își fac operații estetice pe barter: „Toate mocangistele”

Citeşte şi: Câte operații estetice are Daniela Gyorfi. Artista a spus adevărul: „Am 55 de ani, arăt cum arăt”

Despre rezultatul multelor operații prin care a trecut, Alves spunea în trecut că în sfârșit se simte o persoană frumoasă.

”Am trecut prin 36 de ani de tranziţie, în care nu m-am simţit niciodată frumoasă, sexy sau senzuală. Acum, oamenii întorc capetele după mine şi beneficiez de atenţia multor bărbaţi, iar asta e fabulos pentru egoul meu. Cu toate acestea, nu am pe nimeni.

Arăt minunat și mă simt minunat. Îmi place să fiu femeie și sunt mândră de asta. Crescând, în mintea mea, îmi imagineam cum ar fi să am părul lung și o formă a corpului voluptuoasă, iar astăzi sunt femeia la care visam”, mărturisea Alves, potrivit publicațiilor internaționale.

Foto – Profimedia / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton