Jennifer Lopez, apariție memorabilă, cu sânii la vedere, într-o rochie din bucăți de material legate cu funde, la Festivalul de Film de la Toronto

.

Jennifer Lopez a uimit cu apariția ei la Festivalul de Film de la Toronto. Diva s-a prezentat la evenimnt pentru premiera noului ei film „Unstoppable”, într-o rochie extrem de provocatoare, etalându-și silueta impecabilă pe covorul roșu. Momentul marchează prima apariție publică oficială după despărțirea de Ben Affleck.

Jennifer Lopez, răvășitoare la Festivalul de Film de la Toronto

Lopez, în vârstă de 55 de ani, a îmbrăcat o rochie sexy, argintie, semnată Tamara Ralph, lungă până la podea, formată din două fâșii, una care să îi acopere spatele, alta fața, care erau legate între ele cu funde supradimensionate de catifea neagră. Artista și-a etalat coapsele, șoldurile și jumătate din partea exterioară a sânilor.

Ea a combinat ținuta cu un clutch metalic Judith Leiber, tocuri cu platformă Dolce și Gabbana și bijuterii Hassanzadeh.

Filmul „Unstoppable” spune povestea din viața reală a luptătorului Anthony Robles, care s-a născut cu un singur picior și a câștigat un campionat național NCAA în 2011 în timp ce concura pentru Arizona State University. Lopez nu numai că are un rol secundar pe ecran ca mama lui Anthony, Judy, dar a coprodus și filmul bio cu Affleck, 52 de ani, sub compania de producție Artists Equity a lui și a lui Matt Damon. Affleck nu a fost prezent.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat după doi ani de mariaj

Atât Lopez, cât și Affleck au păstrat discreția de când au apărut știrile despre despărțirea lor luna trecută. Cu toate acestea, mai multe surse au oferit oamenilor informații despre divorț.

O sursă a confirmat că Ben și Jennifer nu au avut un acord prenupțial când au fugit în Las Vegas în 2022, adăugând că despărțirea „are potențialul de a deveni urâtă”.

Citeşte şi: Manichiura perfectă pentru toamnă recomandată de Jennifer Lopez. Este ideală pentru tranziţia dintre anotimpuri

Citeşte şi: Cine este Kick Kennedy, presupusa iubită a lui Ben Affleck, după ce Jennifer Lopez a depus actele de divorț. Este cu 16 ani mai tânără

Citeşte şi: Jennifer Lopez vrea să își schimbe numele de familie după despărțirea de Ben Affleck. Cum i-a afectat divorțul pe copiii actorilor

Citeşte şi: 8 momente stânjenitoare în care vedetele de la Hollywood s-au îmbrăcat la fel pe covorul roşu. Jennifer Lopez se numără printre ele

„Ea a încercat foarte mult să facă lucrurile să funcționeze și are inima zdrobită”, a declarat o persoană din interior pentru People, la momentul divorțului. „Copiii sunt o prioritate, așa cum au fost întotdeauna” – a continuat.

Apropiații artistei au mai spus că ea a afpcut tot posibilul pentru ca relația cu actorul să fucnționeze, dar „nu este responsabilă pentru sentimentele lui”.

„Jennifer a petrecut mult timp asigurându-se că Ben este fericit și că are tot ce avea nevoie. Modul în care a avut grijă de el a fost aproape ca și cum era copilul ei. Prietenii i-au amintit constant că ea nu este responsabilă pentru sentimentele lui” – a mai dezvăluit sursa.

Pe de celalată parte, cineva apropiat actriței Jennifer Garner, fosta soția a lui Affleck, a declarat că actorul nu „nu a gestionat niciodată bine stresul”.

„Nu are abilități bune de a face față. Devine ușor frustrat și tinde să fie capricios. Când este relaxat și într-o dispoziție bună, este uimitor să fii în preajma lui. De multe ori, este doar ceva mic în care se blochează. El chiar nu înțelege cum starea lui proastă îi afectează pe oamenii din jurul lui. Nu este distractiv să fii în preajma acestui tip de negativitate”, a precizat sursa care a spus că „el este des supărat sau frustrat”.

Foto – Profimedia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton