Jenna Dewan este însărcinată cu al treilea copil la 43 de ani. „M-am recuperat grozav de fiecare dată” / Galerie foto

.

Actrița și dansatoarea Jenna Dewan este însărcinată cu al treilea copil, al doilea cu logodnicul ei, Steve Kazee. Cuplul mai are un băiețel, Callum, în vârstă de 3 ani. Din primul mariaj cu actorul Channing Tatum, Jenna mai are o fiică, Everly, în vârstă de 10 ani.

Jenna Dewan și-a confirmat a treia sarcină printr-un pictorial digital pe website-ul Romper. Actrița în vârstă de 43 de ani a postat inițial un videoclip cu ea în cadă, în timp ce soțul îi făcea o serenadă la chitară. „Credeți că dacă îl pun pe Steve să-mi facă o serenată în fiecare seară bebelușul va moșteni vocea lui?”, a scris în descrierea postării.

Jenna Dewan este însărcinată cu al treilea copil la 43 de ani. Actrița mai are o fiică și un fiu

Ulterior, Jenna Dewan a postat coperta digitală realizată pentru Romper, un website dedicat noii generații de mămici. Ultima postare a fost un videoclip cu melodia „I Wish You Love” (1963), a artistului Sam Cooke, în fundal.

Cumulat, cele trei postări au depășit 300.000 de aprecieri și au adunat peste 7.000 de comentarii de felicitări, de la fani și colegi de breaslă deopotrivă. Jenna a fost felicitată de actrițele Nina Dobrev și Jennifer Love Hewitt, printre mulți alții.

„Tocmai am intrat în al doilea trimestru și mă simt vie din nou”, a declarat Jenna Dewan, pentru Romper. În același interviu, actrița a atins un subiect important, și anume recuperarea după naștere. Dansatoarea crede că nu-i va fi la fel de ușor să revină în formă după această sarcină.

Citește și: Zoe Kravitz și Channing Tatum s-au logodit după o relație de 2 ani. Cum s-au cunoscut actorii

Citește și: Gestul impresionant făcut de Prințul William după ce Kate Middleton a fost operată. Cum se simte Prințesa de Wales

Citește și: Ce cadou a primit miliardarul Jeff Bezos de la logodnica lui, Lauren Sanchez. Imaginile au ajuns virale

Jenna Dewan: „M-am recuperat grozav de fiecare dată”

„Nu sunt sigură că organismul își va reveni la fel de repede cum a făcut-o cu ani în urmă. Vom vedea”, a explicat. „Vă voi ține la curent. Cred că am o mică ignoranță, această dansatoare din mine îmi spune doar «OK, bine, să terminăm treaba!». M-am recuperat grozav de fiecare dată, dar sunt deschisă către orice se va întâmpla”, a completat Jenna Dewan.

Jenna Dewan și Steve Kazee s-au logodit în februarie 2020, la scurt timp după anunțul că urmau să devină părinți. Jenna și Steve și-au confirmat relația în octombrie 2018, aceeași lună în care ea a depus actele de divorț de actorul Channing Tatum, după un mariaj de opt ani.

Povestea de iubire dintre Jenna Dewan și Steve Kazee, câștigătorul unui Tony și al unui Grammy, a început în martie 2018. La acea vreme, Jenna și Channing erau deja separați. În prezent, Channing Tatum este logodit cu actrița Zoë Kravitz.

Foto: Instagram/Jenna Dewan

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton