Jenna Dewan a născut al treilea copil. Actrița mai are doi copii, o fată cu fostul soț, Channing Tatum, și un băiat cu actualul partener

.

Jenna Dewan a născut al treilea copil, o fetiță, la 43 de ani. Actrița din „Rookie” și logodnicul ei, Steve Kazee, mai au un fiu, Callum, în vârstă de patru ani. Din fostul mariaj cu actorul Channing Tatum, dansatoarea mai are o fiică, Everly, în vârstă de 11 ani. Jenna a postat pe Instagram două fotografii din ziua în care a născut a doua fetiță și a dezvăluit, totodată, numele pe care ea și Steve l-au ales pentru ea.

Jenna Dewan a născut al treilea copil, o fetiță, la 43 de ani

Jenna Dewan a devenit mamă pentru a treia oară. Actrița și logodnicul ei au devenit părinții unei fetițe pe 14 iunie 2024. În mediul online, actrița din „Step Up” (2006) a scris un mesaj emoționant despre momentul în care a devenit din nou mamă, dezvăluind, totodată, numele deosebit pe care l-a ales pentru a doua fetiță.

„Din momentul în care ai sosit, ai adus o bucurie și o iubire imensă în viețile noastre… grația ta, drăgălășenia ta și frumusețea ta au captivat întreaga noastră familie. Inimile noastre sunt pline de dragoste și suntem cu adevărat binecuvântați de prezența ta. Bine ai venit în lumea noastră!”, a scris Jenna Dewan pe Instagram.

„Rhiannon Lee Kathryn Kazee, 14 iunie 2024”, a mai scris dansatoarea pe rețelele sociale joi, 20 iunie.

Numele Rhiannon este de origine galeză și înseamnă „mare regină” sau „zeiță”. Prenumele este o adaptare a prenumelui mitologic Rigantona, purtat de o zeiță celtică a fertilității.

Citește și: Zoe Kravitz și Channing Tatum s-au logodit după o relație de 2 ani. Cum s-au cunoscut actorii

Cum colaborează Jenna Dewan cu Channing Tatum în creșterea fiicei lor, Everly

Pentru People, Jenna Dewan a dezvăluit că nu a avut emoții înainte ca familia ei să se extindă cu încă un copil.

„Ca orice altceva în viață, înveți din mers. Te schimbi și evoluezi și te adaptezi la modul în care ți se prezintă viața”, a spus Jenna despre filosofia ei în ceea ce privește co-parentingul cu fostul soț, actorul Channing Tatum. „Asta include stabilirea unei noi normalități a unei familii amestecate”, a adăugat. „Copiii sunt mereu pe primul loc. Ce simți față de copiii tăi. Cum îți tratezi copiii. Copiii sunt mai presus de orice”, a mai spus.

În această primăvară, tot pentru People, Jenna a vorbit despre cea de-a treia sarcină și despre cum a jonglat cu rolul de mamă a doi copii de 4 și 11 ani pe parcursul acesteia.

„A treia sarcină, când alergi după alți doi copii, cu siguranță te obosește”, a recunoscut ea în aprilie 2024. „Mi se pare că să mă târăsc în pat la ora 21:00 a fost cu siguranță diferit în această sarcină. Dar, în general, totul a mers bine. Și a fost minunat. Dar da, sunt, fără îndoială, un pic mai obosită”, a completat dansatoarea.

Citește și: Victoria Raileanu devenit mamă pentru a doua oară, după ce a născut o fetiță. Ce nume a ales actrița pentru micuță

Jenna Dewan și Steve Kazee sunt logodiți din 2020

Jenna Dewan și Steve Kazee s-au logodit în februarie 2020, la scurt timp după anunțul că urmau să devină părinți. Jenna și Steve și-au confirmat relația în octombrie 2018, aceeași lună în care ea a depus actele de divorț de actorul Channing Tatum, după un mariaj de opt ani.

Povestea de iubire dintre Jenna Dewan și Steve Kazee, câștigătorul unui Tony și al unui Grammy, a început în martie 2018. La acea vreme, Jenna și Channing erau deja separați. În prezent, Channing Tatum este logodit cu actrița Zoë Kravitz.

Foto: Instagram/@jennadewan

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton