Irina Shayk, topless în vacanță cu Bradley Cooper, deși se zvonește că are o relație cu Tom Brady

.

Supermodelul Irina Shayk și fostul ei partener de viață, care este și tatăl fiicei sale, actorul Bradley Cooper, au făcut o serie de poze incendiare din vacanța în care se află și le-au publicat în mediul online.

Shayk a postat pe contul ei de Instagram fotografii cu ea topless. Cei doi au pus capăt relației în 2019 și au o fetiță, pe Lea de Seine, în vârstă de șase ani. Micuța nu a apărut în nicio fotografie.

„Este impresionată de Tom!”

Despre Shayk se spune că acum se întâlnește cu Tom Brady. O sursă a declarat pentru People săptămâna trecută că este foarte mulțumită de fostul sportiv. „[Ea este] impresionată de Tom”, a spus sursă. „El este bărbatul visurilor ei. Îi place să se întâlnească cu el.”

„Ei lucrează diferit, conform programelor lor, dar se întâlnesc oriunde pot. Pe Irina nu o deranjează să călătorească să-l vadă. Este foarte încântată de relația lor.” – a mai declarat sursa.

Citeşte şi: Irina Shayk nu mai vrea să audă de bărbați

Citeşte şi: Irina Shayk și Bradley Cooper, din nou împreună: „Se gândesc să mai facă un copil”

Citeşte şi: Bradley Cooper și Irina Shayk au luat o decizie referitoare la custodia fiicei lor

Citeşte şi: Ce fetiță frumoasă au Irina Shayk și Bradley Cooper! Iată cu cine seamănă micuța Lea!

Legat de ce simte Bradley Cooper despre noua relație a lui Shayk, aceeași sursă a relatat: „În acest moment, el așteaptă să vadă ce urmează. [Brady și Shayk] nu și-au declarat dragostea. Acest lucru s-ar putea termina în două, trei săptămâni. Nu este speriat. Știa că va întâlni pe cineva”, a adăugat sursa.

Aceste informații au venit după ce o altă sursă apropiată celor doi a declarat pentru The Daily Mail că Bradley Cooper ar fi deranjat de noul partener al lui Shayk. „A spune că nu este deranjat de acest lucru ar fi o minciună. El a fost cu Irina și are atât de multă dragoste pentru ea. Ea este mama fetei lui și ele sunt femeile lui preferate. Pentru prima dată actorul realizează că ea nu mai simte nimic pentru el, acum că a întâlnit pe cineva în Tom” – a relatat sursa respectivă.

În urmă cu câteva luni se zvonea că Bradley și Irina și-ar mai dori un copil.

“Trebuie să aibă de-a face unul cu celălalt întrucât își cresc fetița împreună. Amândoi se gândesc la asta, poate este timpul să se așeze la casa lor” – a afirmat o altă sursă, pentru Page Six.

După despărțirea de Cooper, din 2019, Irina Shayk a mai avut o relație cu Vito Schnabel și una cu Kanye West, care s-a încheiat rapid, după doar două luni.

Vezi în GALERIA FOTO imaginile cu Irina topless.

Înainte de despărțirea din 2019 s-a zvonit că Bradley Cooper ar avea o aventură cu Lady Gaga, cu care a jucat în filmul „A Star is Born”. Însă, Lady Gaga a dezmințit totul.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton