Interviu exclusiv cu actorii din serialul „Berlin”, de pe Netflix. Pedro Alonso: „Să «furăm» de la francezi a fost fantastic”

.

Serialul Netflix „Berlin”, prequel-ul celebrului serial „Casa de Papel”, aduce în prim-plan un jaf elaborat, pus la cale de protagonist în Paris. Pentru UNICA.ro, actorul din rolul principal, Pedro Alonso, și banda lui din serial, au oferit detalii exclusive de la filmările thrillerului romantic.

Acțiunea serialului „Berlin” este dovada clară că, oricât de bine pregătiți ne simțim, chiar și cel mai atent gândit plan este în pericol atunci când dragostea intervine la mijloc. Fiecare membru al bandei de hoți este implicat într-o poveste de iubire mai mult sau mai puțin încâlcită, despre care vă invităm să descoperiți mai multe în serial.

Detalii exclusive de la filmările serialului „Berlin”, de pe Netflix

Actorul Pedro Alonso, care îl joacă pe protagonistul Andrés de Fonollosa, cunoscut sub pseudonimul de Berlin, ne-a mărturisit că a fost impresionat de experiența filmărilor în Franța.

„Paris în sine (n.red.: l-a impresionat cel mai mult). Să filmăm într-un oraș care are un peisaj natural atât de frumos a fost uimitor. Filmam în zona Parisului mai boemă, dar cu Notre-Dame și Sena în spate, într-un cadru mitic. Să facem asta și, simultan, să pătrundem mai adânc în povestea de dragoste și să «furăm» de la francezi (râde) a fost fantastic!”, a declarat actorul Pedro Alonso, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Michelle Jenner, actrița din rolul Keilei, o tânără eminentă, dar foarte timidă, ne-a dezvăluit că majoritatea scenelor din Paris au fost filmate afară, în timp ce interioarele au fost filmate, în mare, în Madrid. „Era culmea să zburăm în Paris și să filmăm între patru pereți. Apoi, când ne-am reîntors în Madrid, era ca și cum eram la Disneyland Paris. Catacombele au fost niște interioare incredibile”, ne-a povestit.

Citește și: Ce ținută a purtat Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, la proiecția filmului „Ferrari”. „Am ales un brand românesc” / Exclusiv

Cele mai amuzante scene

Actorul Joel Sánchez, care îl joacă pe Bruce în producție, ne-a mărturisit că una dintre scenele preferate ale echipei a fost cu întreaga bandă în aceeași cameră de hotel. În secvență, Berlin descrie pas cu pas planul prin care vor fura 44 de milioane de euro în bijuterii.

„A fost o secvență care ne-a plăcut mult tuturor, pentru că a fost foarte distractivă. Dacă dacă ar fi să aleg alta, aș spune că a fost un traseu urmat de mine și de Michelle. A fost foarte cool și dinamic. Eram afară și a fost presărat cu mici momente comice despre care nu știu dacă ar trebui să vorbesc. Aș dezvălui prea mult din povestea serialului”, a mărturisit Joel Sánchez, pentru UNICA.ro.

Citește și: Alex Bogdan, fascinat de Eva Măruță la filmările „Tati part-time”. „E de o maturitate de mă sperie” / Exclusiv

Ce au învățat din experiențele personajelor jucate

Totodată, Joel ne-a mărturisit că cea mai importantă lecție pe care a învățat-o prin prisma personajului său în acest prim-sezon a fost să se bucure de viață și să nu-și ignore copilul interior.

„Cel mai important lucru pe care l-am învățat eu a fost că viața este imprevizibilă. Trebuie să fii gata să te surprinzi singur în orice moment”, ne-a spus și Tristán Ulloa, care-l joacă pe profesorul universitar Damián Vázquez în serial.

„În cazul meu a fost să mă relaxez. Să ies din zona mea de confort. Cred că asta a fost cheia în ceea ce o privește pe Keila”, a completat Michelle Jenner, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Codin Maticiuc și fiica sa, Smaranda, apar în primul film Gașca Zurli: „Ce? Numai Măruță să-și bage copiii în film?”

Trailer „Berlin”

https://www.youtube.com/watch?v=XD_MLvGrGCY

Foto: Netflix/Nacho Alegre & Tamara Arranz

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton