Îl recunoști? Matt LeBlanc, Joey din „Friends”, a pierdut lupta cu kilogramele și apare tot mai rar în public. Cum a fost fotografiat

.

Matt LeBlanc pare că a pierdut lupta cu kilogramele și a ajuns greu de recunoscut. Actorul, celebru pentru interpretarea personajului „Joey Tribianni” din serialul „Friends”, a fost surprins zilele trecute în apropierea unui showroom auto din California.

Matt LeBlanc, greu de recunoscut pe străzile din California

Matt LeBlanc a fost fotografiat de paparazzi în cartierul Van Nuys din Fernando Valley, îmbrăcat într-un tricou negru simplu și blugi de culoare închisă. Actorul, în vârstă de 57 de ani, purta pe cap o șapcă neagră pentru a masca părul încărunțit și începutul de calviție.

LeBlanc evită pe cât posibil aparițiile publice, mai ales după moartea tragică a bunului prieten și fostului coleg din serial, Matthew Perry.

În noiembrie 2023, a bifat o altă apariție publică rară pentru a-și lua ultimul rămas bun de la regretatul său coleg la Forest Lawn Memorial Park din Los Angeles, Hollywood Hills, alături de Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer și Lisa Kudrow.

„Cu inima grea, îmi iau rămas bun. Momentele pe care le-am petrecut împreună sunt sincer printre momentele preferate din viața mea”, a scris el pe Instagram, alături de fotografii cu Perry din trecut.

„A fost o onoare să împart scena cu tine și să te numesc prietenul meu. Voi zâmbi mereu când mă voi gândi la tine și nu te voi uita niciodată. Niciodată!” – a continuat.

Matthew Perry a fost găsit fără suflare pe 28 octombrie 2023, în locuința sa din Los Angeles. Actorul avea 54 de ani, iar trupul său neînsuflețit a fost găsit într-un jacuzzi.

Matt LeBlanc îl considera pe Matthew Perry „fratele său mai mic”

Matthew Perry l-a jucat pe Chandler Bing în sitcomul Friends, care s-a întins pe o perioadă de un deceniu, din 1994 până în 2004 și a fost, o vreme, în serial, colegul de cameră al lui Joey (Matt LeBlanc).

Citeşte şi: Matthew Perry, condus pe ultimul drum de colegii din „Friends”. Imagini tulburătoare de la înmormântarea actorului / Foto

Citeşte şi: Cum arată casa lui Matthew Perry de 6 milioane de dolari, unde actorul a trăit ultima perioadă a vieții / Foto

Citeşte şi: Matthew Perry, „liniștit” în copilărie cu barbiturice. De ce i-au dat părinții droguri în a doua lună de viață

Citeşte şi: Matthew Perry a crescut într-o familie numeroasă. Cine sunt frații regretatului actor. „Îmi plăcea să-i îngrijesc!”

La fel ca personajele lor din serial, Matthew și Matt au fost prieteni buni și în viața reală, acesta din urmă numindu-l pe starul care s-a luptat toată viața cu viciile „fratele său mai mic” , asta în timpul unui interviu pentru People, în 2015.

După decesul lui Perry, distribușia Friends a transmis un mesaj comun despre pierderea actorului.

„Suntem cu toții atât de devastați de pierderea lui Matthew. Eram mai mult decât colegi de distribuție. Suntem o familie. Ar fi atât de multe de spus, însă, pentru moment, suntem în doliu și procesăm această pierdere inexplicabilă.

Cu timpul, pe măsură ce vom putea, vom spune mai multe. Deocamdată, gândurile și dragostea noastră se îndreaptă către familia lui Matty, către prietenii lui și către toți oamenii din întreaga lume care l-au iubit”, au scris LeBlanc, Cox, Schwimmer, Jennifer Aniston și Lisa Kudrow.

Foto – Profimedia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton