Heidi Klum a atras toate privirile la Cannes 2024 cu un decolteu abisal. Supermodelul are 50 de ani și 4 copii

.

Heidi Klum a strălucit din nou la Cannes, într-o rochie extrem de provocatoare. Supermodelul și-a etalat silueta de invidiat la gala Knights Of Charity din cadrul celei de-a 77-a ediții a Festivalului de Film din Franța.

Heidi Klum, apariție spectaculoasă la Cannes 2024

Heidi, în vârstă de 50 de ani, a făcut tot posibilul pentru a se asigura că toți ochii sunt ațintiți asupra ei la evenimentul plin de clebrități, afișându-se într-o rochie albă extrem de elegantă și foarte decoltată, cu spatele și zona taliei dezgolite. Partea de jos a rochiei era legată de corsetul foarte decoltat doar prin bretele încrucișate cu diamante și perle, expunându-i abdomenul tonifiat. Rochia lui Heidi Klum a fost atât de decoltată încât sânii ei, pe care ea îi alintă cu afecțiune „Hans” și „Franz”, păreau că pot ieși din corset în cel mai mic moment de neatenție.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Se estimează că ținuta Georges Hobeika Couture a vedetei valorează peste 6.000 de lire sterline.

La eveniment au fost și momente în care vremea nu a prea ținut cu vedetele, iar vântul și-a făcut de cap, deranjând coafurile elegante ale superstarurilor.

„Să pozezi pe covorul roșu când bate vânt nu este ușor”, a spus Heidi Klum, reporterilor de la Daily Mail.

„Hairstylistul meu a lucrat atât de mult la părul meu și l-a făcut frumos, dar bate vântul și mă străduiesc să mențin coafura intactă” – a adăugat ea.

Citeşte şi: Demi Moore, apariție vibrantă la Cannes, într-o rochie crăpată pe picior, cu aplicații florale 3D. Actrița are 61 de ani

Citeşte şi: Thylane Blondeau a fost răvășitoare la Cannes! „Cea mai frumoasă fată din lume” a strălucit pe covorul roșu

Citeşte şi: Jane Fonda, apariție răvășitoare pe covorul roșu la Cannes 2024. Legendara actriță are 86 de ani

Citeşte şi: Bella Hadid, prezență spectaculoasă la Cannes. Supermodelul a apărut într-o rochie transparentă, fără sutien

Heidi Klum a fost prezentă și la evenimentul de deschidere a Festivalului de la Cannes, în urmă cu câteva zile, unde a purtat o rochie de seară roșie, cu o trenă distinctivă ce i-a scos în evidență picioarele tonifiate. Iar joi, 23 mai, Heidi s-a afișat la Cannes cu fiica ei, Leni Olumi Klum (20 de ani) în ținute memorabile. Supermodelul s-a îmbrăcat într-o rochie Lever Couture din tul roz cu volane, cu formă asimetrică și trenă lungă, pantofi asortati si cercei mari argintii si verzi.

Leni, în schimb, a optat pentru o rochie neagră transparentă din tricot, cu detalii florale 3D în jurul bustului și șoldurilor.

Heidi Klum este mama a patru copii

Heidi Klum este căsătorită cu Tom Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel din 2019 și are patru copii. Înainte de Tom, ea a mai trercut prin două căsnicii. Prima a fost cu stilistul Ric Pipino, din 1997 până în 2002. În 2005, Heidi s-a căsătorit cu artistul Seal, cu care a re trei copii – Henry (18 ani), Joan (17 ani) și Lou (14 ani). Mariajul lor s-a terminat în 2014. Supermodelul mai are un copil, pe Leni, care a venit pe lume în 2004, din relația ei cu Flavio Briatore, un fost magnat Formula 1. Leni a fost adoptată de Seal cu care se înțelege de minune și pe care îl consideră adevăratul ei tată.

„Avem o regulă în casă”, spunea în trecut supermodelul. „Regula nr. 1 este să arăți mereu cool, iar regula nr. 2 este să nu uiți de regula nr. 1. Avem alte reguli… dar regula nr. 1 este să arăți mereu cool!” – a adăugat ea.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton