Heather Locklear, de nerecunoscut din cauza problemelor cu drogurile. Actrița din Melrose Place are 61 de ani

.

Heather Locklear a fost surprinsă de paparazzi abătută și complet absorbită de propriile ei gânduri, în timp ce stătea pe o bordură în Los Angeles.

Celebra actriță din Melrose Place, în vârstă de 61 de ani, a ajuns de nerecunoscut. Ea a fost fotografiată într-o ținută neagră, fără pic de machiaj, cu părul dezordonat, cu fața umflată și vizibil abătută.

Heather Locklear a fost internată la dezintoxicare de 20 de ori

Actriâa își aștepta logodnicul, pe Chris Heisser să vină să o ia la o plimbare cu SUV-ul său.

Vezi în GALERIA FOTO cum a ajuns să arate Heather Locklear la 61 de ani.

În ultimii ani, starea fizică și psihică a actriței s-a deteriorat considerabil. Heather Locklear a trecut în ultimul deceniu prin mai multe spitalizări, diverse arestări și 20 de internări la dezintoxicare din cauza consumului de substanțe interzise.

În februarie 2018, Locklear a fost arestată pentru violență în familie și pentru agresiune împotriva unui ofițer de poliție care a participat la un incident de la conacul ei din Thousand Oaks, California.

În iunie, poliția a arestat-o din nou pentru că ar fi abuzat verbal și fizic un polițist și un membru din echipajul ambulanței care a venit la casa ei în urma unui apel de ajutor. Părinții ei au fost cei care au chemat Salvarea și Poliția, după ce, într-un acces de furie, actrița și-a lovit tatăl și a încercat să-și stranguleze mama, iar mai apoi a luat un pistol și a amenințat că se sinucide. Locklear ar fi lovit polițistul care încerca să o separe de familie, dar și pe paramedicul care trebuia să o mobilizeze pe targă.

Citeşte şi: Sandra, de nerecunoscut la 61 de ani. Povestea uluitoare trăită cu Michael Crețu, vărul lui Mădălin Voicu

Citeşte şi: Actrița Heather Locklear a fost internată la psihiatrie

Citeşte şi: Heather Locklear, arestată pentru că a agresat un poliţist

Citeşte şi: Meg Ryan, de nerecunoscut la 61 de ani. Actrița fost văzută în public după o absență de șase luni

La momentul respectiv, ea a fost dusă la spital și supusă unei evaluări psihiatrice.

Opt acuzații de contravenție

Apoi, în noiembrie, ea a fost pusă în arest după ce terapeutul ei a stabilit că suferea de o cădere mentală.

Heather Locklear  a fost reținută și după ce și-a molestat logodnicul, pe Chris Heisser.

În august 2019, Locklear a pledat că nu contestă opt acuzații de contravenție: cinci acuzații de agresiune asupra unui ofițer de poliție, o acuzație de agresiune asupra unui personal medical de urgență și două acuzații de opunere a rezistenței în fața unui polițist.

Ea a primit ordin să stea internată într-o secția de dezintoxicare a unei clinici de sănătate mintală timp de 30 de zile, dar și o pedeapsă de 120 de zile de închisoare cu suspendare.

Actrița a fost căsătorită cu Tommy Lee, fostul soț al Pamelei Anderson, și cu Richie Sambora, cel cu care are și o fată, pe Ava Elizabeth, fotomodel, în vârstă de 25 de ani.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton