Halle Berry, topless și acoperindu-se cu pisici negre, într-un pictorial incendiar. Actrița împlinește 58 de ani în august

.

Au trecut 20 de ani de la lansarea filmului „Catwoman” în cinematografe, iar Halle Berry a ales să marcheze acest moment într-un mod inedit.

Halle Berry, topless și acoperindu-se cu două pisici negre, într-un pictorial incendiar

Câștigătoarea premiului Oscar, care va împlini 58 de ani pe 14 august, s-a fotografiat topless, purtând o pereche de bikini, celebra mască de supererou și două pisici negre care să-i acopere sânii.

„Și încă… miau! Au trecut 20 de ani de când am avut onoarea de a da viață acestui personaj iconic. Ea va fi mereu aproape de inima mea și voi fi pentru totdeauna Patience Phillips, alias CATWOMAN!” – a scris ea în dreptul fotografiilor.

Cât despre pisici, Halle Berry a adăugat: „Mulțumesc @missjee79! Când aceste frumuseți negre au apărut în curtea mea în căutarea mamei lor, Jee ne-a ajutat în procesul de salvare. Mereu recunoscatoare!”

Nu este prima dată când Berry se dezbracă în fața aparatului foto. Anul trecut, superstarul de la Hollywood a distribuit o fotografie pe Instagram în timp ce stătea goală pe balcon și sorbea dintr-un pahar de vin.

„Fac ceea ce vreau să fac. Sâmbătă fericită!”, a scris ea în dreptul fotografiei, primind laude pentru postarea ei de la alte vedete în secțiunea de comentarii, dar și critici de la unii fani.

„Imaginați-vă că sunteți în 50 de ani, încă postați nuduri pentru atenție la menopauză, când ar trebui să vă relaxați cu nepoții. Îmbătrânirea cu demnitate nu mai este un lucru”, a scris o persoană pe Twitter.

Halle Berry a început să iubească pisicile după „Catwoman”

Halle a vorbit recent cu Entertainment Weekly despre Catwoman și a spus că a ajuns să iubească pisicile după acel film.

Citeşte şi: Halle Berry, diagnosticată greșit cu „cel mai rău caz de herpes”, când, de fapt, intrase la premenopauză. Prin ce a trecut actrița

Citeşte şi: Procesul de divorț dintre Halle Berry și Olivier Martinez nu s-a încheiat. Actrița se va apăra singură în instanță

Citeşte şi: Un bărbat a încercat să își însușească una din locuințele lui Halle Berry

Citeşte şi: Halle Berry, declarații fără perdea: „Aveam 11 ani”

„Am devenit iubitoare de pisici din cauza asta”, a spus ea. „Tocmai am salvat patru pisoi pe care i-am găsit în curtea mea acum trei săptămâni. Sunt o Catwoman până la capăt datorită acelei experiențe și a acelor relații. Acea experiență m-a schimbat” – a adăugat.

Actrița a vorbit și despre cum a fost să te confrunți cu rezultatele slabe în box office ale filmului. „Am simțit că a fost eșecul lui Halle Berry, dar nu am reușit singură. În toți acești ani, am purtat acest regret pe umeri”.

Ea a adăugat: „Îmi place când văd versiunea oricărei femei despre ceea ce înseamnă Catwoman pentru ele. La fel ca bărbații care joacă Batman sau Spider-Man, suntem într-un grup al nostru și admir fiecare versiune pe care o văd. Mi-a plăcut versiunea lui Zoë Kravitz; Întotdeauna zâmbesc la asta. Mă face fericită. Nu simt că există concurență. Cu toții avem versiunea noastră a acestor personaje iconice” – a adăugat.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton