Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, este însărcinată. Reacția rapperului când a aflat că va deveni bunic

.

Eminem va fi bunic. Joi, 3 octombrie, rapperul, în vârstă de 51 de ani, a lansat un videoclip emoționant pentru melodia sa „Temporary”, în care fiica ei a făcut marele anunț.

Fiica lui Eminem este însărcinată

Eminem a făcut public un material care conține zeci secvențe video vechi de acasă cu fiica sa Hailie Jade Scott, în vârstă de 28 de ani. Spre sfârșitul videoclipului, mândrul tată a distribuit un moment cu Hailie Jade care aceasta i-a dezvăluit că așteaptă primul ei copil cu soțul ei, Evan McClintock.

În timpul anunțului emoționant, Halle îi înmânează tatălui ei un tricou albastru de fotbal pe care scrie „Bunicul” și numărul 1, precum și o ecografie. În acel moment, se poate vedea cum chipul lui Eminem se schimbă complet și începe să-l năpădească lacrimile de fericire.

Citeşte şi: Ce face acum Kim Mathers. Fosta soție a lui Eminem a încercat să se sinucidă în urmă cu doi ani

Citeşte şi: Eminem, surpriză de proporții la Gala Premiilor Oscar – de ce a întârziat 18 ani

Citeşte şi: Eminem, terifiat că Mariah Carey va dezvălui ce au făcut în dormitor

Hailie Jade s-a logodit cu McClintock cu care este împreună de mult timp pe 4 februarie 2023. Ea și McClintock au fost împreună timp de șase ani înainte de logodnă, după ce s-au cunoscut la Universitatea de Stat din Michigan în 2016.

„Recapitulare ocazională de weekend… te iubesc @evanmcclintock11”, a scris ea în dreptul unei fotografii cu McClintock stând într-un genunchi în fața ei.

Într-un interviu în podcastul „Just a Little Shady” al lui Hailie Jade, McClintock a dezvăluit că, în timpul petrecerii zilei de naștere a lui Hailie Jade, în decembrie 2022, i-a cerut binecuvântarea lui Eminem să pună marea întrebare.

„L-am văzut pe tatăl tău coborând și mi-am spus: Trebuie să o fac chiar acum. Sau nu o fac azi și va trebui să mă programez altă dată”, și-a amintit el. „Așa că l-am urmat jos și, din fericire, era acolo jos să-ți ia tortul și am făcut-o să se întâmple.”

Ce crede Emimen despre ginerele său

Eminem a avut anterior lucruri pozitive de spus despre relația lui Hailie Jade cu Evan în timpul unui interviu din 2020 la Hotboxin’ With Mike Tyson. „Fără copii. Doar un iubit. Se descurcă bine. Cu siguranță m-a făcut mândru”, a spus el despre fiica lui.

La mai bine de un an de la logodna ei cu McClintock, Hailie Jade a anunțat că s-au căsătorit într-o postare pe Instagram în care a prezentat fotografiile de nuntă.

„Mă trezesc soție săptămâna aceasta⁣. Nu am fi putut să avem o sărbătoare de weekend mai bună și mai frumoasă”, a scris ea în mediul online.

„Au fost vărsate atât de multe lacrimi de bucurie, s-au râs și s-au zâmbet și s-a simțit atât de multă dragoste. Evan și cu mine ne simțim atât de recunoscători pentru toată familia și prietenii care au venit pentru a ne susține și a face parte din acest nou capitol al viețile noastre ca soț și soție” – a adăugat.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton