Hailey Bieber, poftă neobișnuită în timpul primei sarcini: „N-aveți voie să mă judecați!”. Ai gusta combinația?

.

Hailey Bieber a dezvăluit ce poftă neobișnuită are în timpul primei sarcini. Modelul și soțul ei, artistul Justin Bieber, au anunțat pe 9 mai că vor deveni părinți pentru prima oară.

Ce poftă neobișnuită are Hailey Bieber în timpul primei sarcini

Miercuri, 15 mai, Hailey Baldwin Bieber (27 de ani), fondatoarea brandului Rhode, a dezvăluit în mediul online ce poftă neobișnuită are în această perioadă a sarcinii. Deși combinația de preparate nu arată neapărat apetisant, sunt câteva persoane care au spus că o vor încerca, iar altele care deja au încercat-o și spun că este delicioasă.

„În prezent, cea mai mare poftă a mea… salată de ouă deasupra unui castravete murat cu sos iute. Și nu, n-aveți voie să mă judecați!!”, a scris Hailey Bieber la Insta Story, alături de o imagine cu preparatul atipic.

„Nu sunt însărcinată, dar aș încerca”, a comentat cineva pe Instagram. „Pun murături în salata mea de ouă, deci nu sunt surprinsă”, a mai scris cineva.

Citește și: Hailey Bieber este însărcinată. Modelul și Justin Bieber vor deveni părinți pentru prima dată

Hailey și Justin Bieber au ales numele bebelușului

Dezvăluirea haioasă a modelului a venit la scurt timp după ce a postat mai multe imagini cu ea însărcinată într-o escapadă tropicală alături de soțul ei, Justin Bieber (30 de ani). Potrivit TMZ, Hailey Bieber este însărcinată în șase luni.

„Toată lumea este bucuroasă pentru ei”, a declarat o sursă pentru People. „Vor fi doi părinți grozavi. Justin va fi foarte implicat. Acesta va fi următorul proiect important pentru el. Este atât de încântat să-și crească copilul”, a continuat. „Au un nume pe care îl consideră perfect. Au început și să decoreze camera bebelușului. Abia așteaptă să-l cunoască“, a completat sursa.

Citește și: Hailey Bieber recunoaște că are probleme de sănătate mintală. Soția lui Justin Bieber a primit amenințări cu moartea

De ce și-a ținut Hailey sarcina secretă timp de 6 luni

„Amândoi sunt foarte emoționați. Se simt atât de binecuvântați. De asemenea, au simțit să fie protectivi față de bebeluș din momentul în care au aflat de existența lui. De aceea au împărtășit doar cu familia și cu prietenii apropiați vestea. Era foarte important pentru ei să păstreze discreția și să se bucure de el cât mai mult cu putință, înainte de a anunța public”, a mai spus aceeași sursă, pentru People.

Hailey Rhode Baldwin și Justin Bieber s-au căsătorit în secret la tribunalul din New York, pe 13 septembrie 2018. Cununia lor religioasă a avut loc în prezența familiei și a prietenilor în Carolina de Sud, pe 30 septembrie 2019. În septembrie anul acesta, perechea va aniversa 6 ani de căsnicie.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton