George și Amal Clooney s-au mutat în sudul Franței. Imagini cu fabulosul conac achiziționat de cei doi

.

George și Amal Clooney s-au mutat pe o proprietate fabuloasă din sudul Franței. Faimosul cuplu a achiziționat acolo un conac din secolul al XVIII-lea în satul pitoresc Contingac, lângă proprietatea lor viticolă din Provence, Domaine Le Canadel.

Soții Clooney, care au o avere netă combinată este de 570 de milioane de dolari, nu sunt chiar străini de proprietățile de lux. Ei dețin case în Italia, Anglia, New York și California. Cu toate acestea, recenta lor achiziție din Franța, finalizată în august 2021 pentru 8,3 milioane de dolari, marchează un nou capitol în viața lor.

George și Amal Clooney s-au mutat în sudul Franței

Proprietatea lor franceză, Domaine du Canadel, este un conac uimitor din secolul al XVIII-lea, amplasat în inima Rivierei Franceze. Are piscină, teren de tenis, teren de pétanque (joc cu bile), grădini, un lac ornamental, o livadă de măslini și o podgorie de 25 de acri. Istoria bogată și farmecul proprietății sunt principalele lucruri de care cei doi s-au îndrăgostit în Franța. Iar în ultima perioadă, au fost adesea văzuți plimbându-și noul lor cățeluș Saint Bernard, Nelson, prin superbele împrejurimi ale proprietății

De când s-au mutat în Franța, soții Clooney își umplu timpul cu diverse activități locale. Au fost văzuți vizitând galerii de artă, luând masa la restaurante gourmet și chiar participând la o expoziție de artă locală.

Citeşte şi: George Clooney, internat de urgență cu pancreatită după ce a slăbit mult prea repede pentru un rol

Citeşte şi: George Clooney a dezvăluit că a făcut o greșeală teribilă cu gemenii săi: „I-am învățat italiană”

„Sunt mereu prietenoși”

„Este minunat să-i vezi acceptând cultura satului nostru. Sunt mereu prietenoși și își fac timp să vorbească cu noi” – a spus un localnic, citat de presa internațională.

Gemenii cuplului, Ella și Alexander, s-au adaptat rapid în noul mediu. Copiii, în vârstă de patru ani, vorbesc engleză, franceză și italiană mulțumită educației lor multiculturale.

Citeşte şi: George Clooney, terapeutul actriței Drew Barrymore. Actorul i-a dat sfaturi în dragoste colegei sale

Citeşte şi: George Clooney și soția lui, Amal, au întors toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția. Cum s-au cunoscut

George și Amal Clooney, preocupați cu activități umanitare

Mutarea familiei Clooney în Franța înseamnă mai mult decât un stil de viață relaxat și luxuriant pe Coasta de Azur. Este, de asemenea, o oportunitate pentru a-și manifesta activitățile lor umanitare.

Amal Clooney este un avocat renumit care luptă pentru drepturile omului și a lucrat de-a lungul anilor la mai multe cazuri importante. Pe de cealaltă parte, superstarul de la Hollywood George Clooney se concentrează în special pe problemele care îi afectează pe refugiații sirieni.

Conacul lor francez servește ca un refugiu liniștit unde își pot reîncărca bateriile și își pot continua munca importantă. Pe măsură ce soții Clooney se acomodează cu noua lor viață în sudul Franței, ei aduc cu ei nu numai strălucirea lor de vedete, ci și angajamentul de a face tot ce le stă în putere pentru o lume mai bună.

Soții Clooney și-au vândut proprietatea de la Lacul Como

Mutarea sudul Franței vine la doar câteva luni după ce faimosul cuplu a scos la vânzare vila de la Lacul Como, pentru 100 de milioane de euro.

„George iubește zona și oamenii care locuiesc acolo, dar este conștient de atenția pe care o primește atunci când se află în oraș. A primit o ofertă uriașă pentru vilă, pe care o ia în considerare, și ar urma să achiziționeze o altă proprietate, mai puțin accesibilă, într-o altă zonă din Italia”, a declarat în toamna anului trecut o sursă, pentru Page Six.

Foto – Profimedia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton