Frumoasa poveste de dragoste dintre Mark Zuckerberg și Priscilla Chan. Fondatorul Facebook este căsătorit de 12 de ani

.

Mark Zuckerberg (39 de ani) nu mai are nevoie de nicio prezentare. Din 2004, de când a creat rețeaua de socializare Facebook, numele lui a intrat pe lista celor care au revoluționat lumea IT. Dar câți dintre cei care au auzit de Zuckerberg știu și detalii din viața lui privată? “Geniul programator”, cum este supranumit, este căsătorit de 12 de ani cu Priscilla Chan (39 de ani) și are trei copii.

Povestea de dragoste dintre Mark Zuckerberg și Priscilla Chan

Fondatorul Facebook și-a întâlnit actuala soție la o petrecere, la facultate. Cei doi studenți de la Harvard s-au ciocnit unul de altul în timp ce așteptau la coadă să meargă la toaletă și au început să-și vorbească. Nu a trecut mult până când au decis să oficializeze lucrurile.

„Era un tip tocilar care s-a nimerit să fie acolo atunci”, a spus Chan pentru New Yorker în 2010. „Îmi amintesc că avea aceste pahare de bere pe care scria ‘#include < beer.h > ’. Este o etichetă pentru limbajul de programare C++. Este umor de facultate, dar doar pentru tocilarii la informatică.”

În 2010, în timp ce studia pentru a deveni medic pediatru la Universitatea din California, San Francisco, Priscilla Chan s-a mutat în casa lui Mark Zuckerberg, din Palo Alto, California. Zuckerberg, desigur, a anunțat vestea cea mare pe Facebook.

„Priscilla Chan se mută în acest weekend. Acum avem de două ori mai multe lucruri, așa că dacă aveți nevoie de electrocasnice, vase, pahare… vă rugăm să veniți și să le luați înainte să le dăm”, a scris el pe pagina personală de Facebook.

Mark și Priscilla au făcut o nuntă surpriză pentru invitați

Doi ani mai târziu, în primăvara lui 2012, Mark și Priscilla s-au căsătorit în cadrul unui eveniment surpriză, în fața prietenilor și a familiei care aveau impresia că au venit la petrecere pentru a sărbători absolvirea școlii de Medicină a Priscillei. Evenimentul a avut loc în curtea casei lor din Palo Alto.

„A fost foarte drăguț. Desigur, oamenii au fost surprinși, dar fericiți” – a spus unul dintre invitați, pentru People. Chan a purtat o rochie albă fără mâneci semnată Claire Pettibone și a fost însoțită spre altar de câinele lor ciobănesc, pe nume Beast. Înainte de a-și spune „Da,” cei doi au făcut schimb de jurăminte în fața tuturor invitațiilor.

Citeşte şi: Mark Zuckerberg și-a pus vecinii în cap. Vezi cum i-a scos pe toți din sărite

Citeşte şi: Rihanna, Bill Gates, Mark Zuckerberg și Ivanka Trump, apariții spectaculoase la petrecerea fiului celui mai bogat om din Asia

Citeşte şi: Ce semnificație are numele fetiței lui Mark Zuckerberg. Micuța Aurelia a cucerit inimile internauților

Citeşte şi: De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie

Nunta a fost organizată de restaurantul preferat al cuplului, din Palo Alto. Desertul a fost o surpriză pentru toți – șoricei din ciocolată de la Burdick Chocolate, produs pe care cei doi l-au mâncat la prima lor întâlnire.

„Ei împărtășesc aceleași valori, se iubesc și se respectă unul pe celălalt”, a spus sora lui Zuckerberg, Randi, după nuntă.

Mark și Priscilla au trei fetițe – Maxima, August și Aurelia

Pe 1 decembrie 2015, Mark și Priscilla au devenit părinți pentru prima oară, odată cu venirea pe lume a fiicei lor pe nume Maxima „Max” Chan Zuckerberg.

După nașterea fetei, Chan a vorbit deschis despre experiența ei cu sarcina, dar și despre cele trei avorturi spontane prin care a trecut.

În martie 2017, perechea a anunțat că, după ce a întâmpinat dificultăți în încercarea de a concepe primul lor copil, Max urma să aibă o soră mai mică. „Nu eram siguri la ce să ne așteptăm sau dacă vom putea avea un alt copil. Când Priscilla și cu mine am aflat prima dată că este din nou însărcinată, prima noastră dorință a fost ca bebelușul să fie sănătos. Următoarea mea dorință a fost că  să fie tot fată” , a scris Zuckerberg pe Facebook.

Fiica August Chan Zuckerberg a venit pe lume pe 28 august 2017.

Zuckerberg a dezvăluit că așteaptă a treia fiică cu o postare pe Instagram în septembrie 2022.

„Multă dragoste. Sunt bucuroși să vă împărtășesc că Max și August vor primi o nouă surioară anul viitor!” a scris în dreptul unei fotografii a cuplului în care fondatorul Facebook apare cu mâna pe burtica de gravidă a lui Chan. Pe 24 martie 2023, într-o zi de vineri, fondatorul Facebook și Chan au anunțat venirea pe lume a fiicei cu numărul trei – Aurelia.

„Bine ați venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerberg! Ești o mică binecuvântare„, a subtitrat Zuckerberg o postare pe Instagram, cu două fotografii ale bebelușei.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton