Fostul soț al lui Meghan Markle îi pregătește Ducesei de Sussex o lovitură de proporții: „Trebuie să fie îngrozită!”

.

Meghan Markle a fost căsătorită cu Trevor Enngleson între anii 2011 – 2013, însă el a vorbit rar în public despre relația lor. Dar un expert regal a declarat recent că ar putea dezvălui detalii despre cât de „nemiloasă” e ducesa de Sussex.

Trevor Engelson va scrie o „carte explozivă”, care va fi o adevărată lovitură pentru soția Prințului Harry, deoarece acesta va face public detalii neștiute din căsnicia lor.

„El ar avea o poveste cu adevărat remarcabilă!”

Meghan și Trevor au fost căsătoriți din 2011 până în 2013, divorțând pe motiv de „diferențe ireconciliabile”. Până acum, directorul de film și proprietarul companiei de producție a tăcut despre fosta lui soție, refuzând să comenteze căsătoria ei cu Prințul Harry sau despărțirea lor din familia regală.

Dar totul ar putea fi pe cale să se schimbe, deoarece autorul regal Neil Sean – cel care a scris „The A to Z of Harry and Meghan” – susține că Trevor a primit numeroase oferte pentru a dezvălui cum este Meghan, cu adevărat, în spatele ușilor închise. El a adăugat că Meghan este „împietrită” pentru că Trevor știe cel mai bine cum e ea de fapt,

Lansarea unei cărți sau chiar acordarea unui interviu despre căsătoria lui eșuată cu Meghan, s-ar putea dovedi fatale pentru intenția ei de a se relansa în carieră.

Citeşte şi: Meghan Markle revine pe Instagram și va da lovitura. Suma incredibilă pe care o poate cere pentru o singură postare

Citeşte şi: Care sunt numele complete ale membrilor familiei regale. Cum îi cheamă de fapt pe Kate Middleton, Prințul William și Meghan Markle

Citeşte şi: Meghan Markle, cu accesorii de peste 10.000 de dolari de ziua ei de naștere. Ducesa a sărbătorit la un restaurant de lux

Citeşte şi: 8 trucuri de beauty de la Prințesa Diana, Meghan Markle și Kate Middleton pentru un look impecabil

Neil, care l-a cunoscut pe Trevor, a declarat pentru revista OK: „Mulți agenți i-au făcut oferte mari când Meghan era pe culmile succesului. Tind să cred că va face un bilanț și va analiza toate opțiunile. Meghan trebuie să fie îngrozită. El ar avea o poveste cu adevărat remarcabilă pentru că, la urma urmei, este vorba despre experiența de a fi fost primul soț al lui Meghan. L-am cunoscut pentru scurt timp și mi se pare un om drăguț, grijuliu, care în mod clar a trecut peste despărțire” – a declarat Neil, citat de express.co.uk.

„Povestea lui ar fi despre cât de nemiloasă a fost ea”

Meghan și Trevor s-au cunoscut în 2004. Ei s-au întâlnit timp de șapte ani înainte de a se căsători pe o plajă din Jamaica în 2011.

Cu toate acestea, relația lor a început să se deterioreze după ce Meghan a obținut un rol principal în serialul de succes Legal Suits. Actrița și-a petrecut o mare parte din timp filmând în Toronto, în timp ce Trevor a rămas în Los Angeles.

La doi ani de la nunta lor, Meghan a cerut divorț fără un motiv anume. Și se spune că i-ar fi returnat inelul de logodnă și verigheta prin poștă lui Travor.

Neil crede că în cartea care va fi scrisă de Trevor ar putea apărea detalii despre cât de „nemiloasă și ambițioasă” a fost Meghan.

„Povestea lui ar fi despre cât de nemiloasă, ambițioasă și hotărâtă a fost ea când a decis să divorțeze. Dacă vorbește despre cum a fost părăsit și de ce, atunci ar putea fi exploziv. Meghan nu este cunoscută pentru că a păstrat niciun prieten din trecutul ei. Iar povestea lui Trevor este până acum un mare mister.” – a mai spus Neil.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton