Fiul lui Gwyneth Paltrow și al lui Chris Martin a împlinit 18 ani și va pleca la facultate. Moses este leit tatăl lui / Foto

.

Fiul actriței Gwyneth Paltrow și al solistului trupei „Coldplay”, Chris Martin, Moses, a împlinit 18 ani. Paltrow a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu Moses, iar tânărul seamănă izbitor de mult cu tatăl lui.

Cum arată fiul actriței Gwyneth Paltrow și al solistului trupei „Coldplay”, Chris Martin, la 18 ani

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 51 de ani, a făcut o postare emoționantă pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a fiului ei cu fostul soț. Actrița s-a despărțit de Chris Martin (47 de ani) în 2014, după 10 ani de mariaj. Moses mai are o soră mai mare cu doi ani, Apple.

Mândră foc de cât a crescut fiul ei, Gwyneth l-a descris pe Moses ca pe un tip sensibil, empatic cu simțul umorului.

„La mulți ani, fiul meu! Sunt atât de mândră de cine ești. Îmi plac sensibilitatea, strălucirea și umorul tău. Admir cât de serios te implici în domeniile care te interesează, devenind un expert în sintetizatoare din anii 80 și în noul val francez.

Îmi place cât de mult iubești oamenii din jurul tău, dar și că ești liniștit. Există o lume atât de magnifică de idei și armonii în interiorul acestui frumos cap al tău. Sunt incredibil de mândră de persoana care ești astăzi, când treci pragul spre maturitate. Te iubesc mai mult decât pot spun în cuvintele. Mama.” – a fost mesajul actriței pentru fiul său.

Moses va merge la facultate din toamnă

Paltrow a vorbit recent despre cât de dureros este pentru ea ca Moses și pe fiul ei vitreg Brody, în vârstă de 17 ani, să plece la facultate, gândindu-se că, fără ei, casa va fi mai goală alături de soțul ei, Brad Falchuk. Falchuk (53 de ani) mai are o fiica Isabella, în vârstă de 19 ani, cu fosta soție Suzanne Bukinik.

„În toamnă, băieții vor merge la facultate.Va fi interesant de văzut cum se schimbă rutina dimineții fără copii în timpul zilei” – a declarat actrița pentru Sunday Times, în martie.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow folosește premiul Oscar pe post de opritor de ușă. „Funcționează perfect!”

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow a dezvăluit care dintre foștii ei iubiți, Brad Pitt și Ben Affleck, este cel mai bun amant. Reacția fiicei sale, Apple / Video

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow uimește cu decizia luată. Actrița susține că „nimeni nu o va mai vedea vreodată”. Ce spune despre divorț

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow și-a șocat fanii cu aroma unei noi lumânări create de ea

„Pe de o parte, este o tristețe incredibilă. Un sentiment profund de durere iminentă. Pe de altă parte, asta este exact ceea ce ar trebui să se întâmple. Copiii tăi ar trebui să fie, știi, adulți tineri care pot face față vieții, pot face conexiuni și pot fi rezistenți. Exact asta vrei. Și asta înseamnă că părăsesc casa” – a adăugat ea.

Apple, fata cea mare a actriței Gwyneth Paltrow, va împlini 20 de ani

Paltrow a experimentat deja această mare schimbare în viață când fata cea mare pe care o are cu Chris Martin, Apple, care pe 14 mai va împlini 20 ani, a plecat la facultate în 2022.

„Nu știam la ce să mă aștept, dar știam că va fi greu pentru că Apple și cu mine suntem atât de apropiate și am fost împreună tot timpul. Dar habar n-aveam. A fost ca cea mai mare durere pe care am [simțit-o vreodată]. Mi-a frânt inima! Am simțit că dragostea vieții mele s-a despărțit de mine săptămâni în șir. A fost teribil”, a declarat Paltrow, în exclusivitate pentru Us Weekly, în octombrie 2022.

Am fost atât de împlinită de maternitate!

De data aceasta, se pare că Paltrow este mai adaptat la experiența unui copil care pleacă de acasă la studii. Ea se întreabă, totuși, cum se va simți fără maternitatea cu normă întreagă – pe care o consideră partea „centrală” a vieții ei.

„Am fost atât de definită și atât de împlinită de maternitate. Este ca forța călăuzitoare. La asta mă întorc. Îi observ pe mulți dintre prietenii mei care au avut copii care au plecat la facultate. Copilul tău… se schimbă. Și, știi, ei vin acasă foarte des, dar nu este același lucru cu a trăi sub același acoperiș în toate zilele anului. Așa că încerc doar să fiu deschisă la ceea ce înseamnă asta.” – a mai precizat vedeta.

Paltrow și Martin au făcut schimb de jurăminte în decembrie 2003, înainte de a se separa în martie 2014 și de a divorța în 2016. Ea s-a căsătorit cu scriitorul și producătorul TV Falchuk în septembrie 2018.

Paltrow și Martin au păstrat o legătură strânsă de dragul copiilor, iar ea a lăudat-o pe logodnica solistului Coldplay, Dakota Johnson, ce care Martin a avut o relație prima dată în 2017.

Foto – Instagram / Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton