Fiii lui Michael Jackson, Prince și Blanket, apariție rară în Las Vegas. Cum arată astăzi urmașii superstarului

.

Cei doi fii ai lui Michael Jackson, Prince și Blanket, au fost surprinși de paparazzi într-o excursie în Las Vegas, marți, 29 august, chiar în ziua în care când tatăl lor ar fi împlinit 65 de ani.

Prince Michael Joseph Jackson, 26 de ani, și Blanket, 21 de ani (pe numele real Prince Michael Jackson II), au fost văzuți discutând cu oaspeții la Mandalay Bay Resort and Casino din Sin City, după ce au participat la un spectacol organizat de Cirque du Soleil în memoria tatălui lor faimos, show ce i-a purtat numele, “Michael Jackson ONE”

Michael Jackson ar fi împlinit 65 de ani pe 29 august 2023

În timpul spectacolului, publicul s-a putut delecta cu cele mai mari hituri ale lui Jackson, acrobații, dansuri și imagini cu superstarul.

Vezi în GALERIA FOTO cele mai recente imagini cu băieții lui Michael Jackson.

Prince a îmbrăcat un tricou gri, blugi albaștri și o șapcă de baseball albastră pentru eveniment. Și avea barbă scurtă, bine tunsă. Între timp, Blanket, care este văzută foarte rar în public, a purtat o cămașă neagră casual cu mâneci scurte, pantaloni largi negri și pantofi asortați. Blanket are părul lung până la umeri.

Citeşte şi: Cum arată La Toya Jackson la 67 de ani. Sora lui Michael Jackson a fost abuzată sexual de tatăl ei
Citeşte şi: Jane Fonda, dezvăluiri fără perdea. Actrița susține că l-a văzut gol pe Michael Jackson și că un regizor i-a făcut avansuri

Citeşte și: Motivul pentru care Michael Jackson purta o singură mănușă albă. Detaliul vestimentar nu are legătură cu moda

Citeşte şi: Prince Jackson, despre Michael Jackson: „A lăsat în urmă multe lucruri”

Prince a fost surprins cu zâmbetul pe buze, făcând fotografii cu fanii. La un moment, el a primit chiar și un cadou de la unul dintre participanți spectacol – un desen. Impresionat de dar, fiul lui Michel Jackson a îmbrățișat-o pe femeia care i l-a oferit.

În timp ce Prince îi îmbrățișa cu bucurie pe fani, Blanket părea mai distant și mai sobru, dar și el s-a fotografiat cu fanii și le-a dat autografe.

La spectacol nu a fost prezentă sora lor Paris Jackson, în vârstă de 25 de ani, care este în prezent în turneu cu trupa ei.

Regele Muzicii Pop a murit în vara lui 2009

Prince și Paris sunt copiii rezultați din căsnicia lui Michael Jackson cu asistenta medicală Debbie Rowe, care a durat din noiembrie 1996 până în aprilie 2000. Mezinul, Blanket, este făcut cu o mamă surogat, a cărei identitate nu se știe.

Tatăl lor, supranumit drept Regele Muzicii Pop a murit în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, la domiciliul său din zona Los Angeles, după o intoxicație acută cu propofol și benzodiazepină, notează Daily Mail.

Paris avea 11 ani, iar Blanket doar șapte, când tatăl lor a murit din pricina unui stop cardiac cauzat de o combinație letală de medicamente eliberate pe bază de rețetă medicală.

Medicul personal al vedetei pop, Dr. Conrad Murray, a fost ulterior condamnat pentru omor involuntar și condamnat la patru ani de închisoare pentru moartea cântărețului. În decembrie anul trecut, cei doi frați și sora lor au fost văzuți împreună în timp ce se bucurau de zăpada proaspătă din Lake Tahoe, California.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton