Fiica prezentatorului TV Michael Strahan suferă de o formă rară de cancer. „Mi se părea ireal” / Video

.

Fiica prezentatorului TV Michael Strahan, Isabella, a fost diagnosticată în toamna anului trecut cu meduloblastom, o formă rară de cancer.

Duo-ul tată-fiică a vorbit despre cât de dificile au fost ultimele luni pentru ei, într-un interviu televizat. Isabella a dezvoltat o tumoare malignă de 4 cm, mai mare decât o minge de golf, în partea din spate a creierului.

Fiica lui Michael Strahan, prezentatorul emisiunii „Good Morning America”, diagnosticată cu meduloblastom

„Nu am observat nimic în neregulă până în octombrie anul trecut. Atunci am remarcat că aveam grețuri, dureri de cap, nu puteam merge drept”, a declarat Isabella Strahan, pentru „Good Morning America”.

Într-o noapte din primele luni de facultate, Isabella s-a trezit și a vomitat sânge. I-a trimis un mesaj surorii sale, care le-a dat vestea părinților lor. În acel moment, prezentatorul „Good Morning America” a decis că sunt necesare analize amănunțite.

Citește și: Michael Bolton, primele declarații după operația suferită pe creier. Diagnosticul crunt primit de la medici

„Și Doamne-ajută pentru medic. Simt că doctorul i-a salvat viața pentru că a făcut o verificare completă”, a adăugat jurnalistul.

Michael Strahan a aflat vestea înainte ca Isabella să o facă. „Nu îmi amintesc prea multe”, a spus prezentatorul. „Îmi amintesc doar că încercam să-mi dau seama cum să ajung în LA cât mai repede. Și pur și simplu mi se părea ireal. Pur și simplu nu mi s-a părut real”.

Citește și: Anunț neașteptat despre Michael Schumacher, la 10 ani de la tragicul accident. „Am auzit de la cei de la Formula 1!”

Michael Strahan: „Știu că niciodată nu ni se dă mai mult decât putem duce”

Isabella va începe chimioterapia în curând, într-un regim coordonat de medicii Universității Duke, unde sora ei geamănă este studentă în anul I. „Mă simt bine, nu foarte rău”, a spus Isabella. „Sunt foarte încântată că întregul proces se va încheia, dar trebuie doar să continuăm să trăim în fiecare zi, cred, prin tot.”

„Cred că, în multe feluri, sunt cel mai norocos bărbat din lume pentru că am o fiică uimitoare”, a spus Michael Strahan. „Știu că trece prin asta, dar mai știu că niciodată nu ni se dă mai mult decât putem duce și că ea va zdrobi asta”.

Citește și: Boy George a trăit un coșmar după o operație de abdominoplastie: „Cel mai dureros lucru făcut vreodată”

Isabella Strahan și-a dorit să-și facă povestea cunoscută pentru a veni în sprijinul celor care suferă de aceeași boală sau se confruntă cu alte probleme de sănătate. Tinerei i s-a extirpat tumoarea, care creștea rapid, chiar înainte de a împlini 19 ani.

Săptămâna aceasta, în timp ce se pregătește să înceapă chimioterapia, Isabella va lansa o serie YouTube pentru a-și documenta călătoria, în parteneriat cu Duke Children’s Hospital & Health Center.

Citește și: Soția lui Bruce Willis, confesiune dureroasă la aniversarea celor 16 ani de mariaj. Actorul a fost diagnosticat cu demență

Ce este meduloblastomul?

Isabella se numără printre cele aproximativ 300 până la 500 de persoane din Statele Unite care sunt diagnosticate cu meduloblastom în fiecare an.

„Este cea mai frecventă tumoare pe creier la copii, deși este încă foarte rară”, a spus dr. William Dahut, director științific al Societății Americane de Cancer, potrivit CNN. „Poate fi o tumoare foarte agresivă inițial. Se poate răspândi în alte părți ale creierului, dar nu tinde să se răspândească în afara creierului.”

Foto: Instagram; YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton