Fiica actorilor Antonio Banderas și Melanie Griffith s-a logodit: „Cu persoana mea preferată”. Cum arată și cu ce se ocupă Stella la 27 de ani

.

Stella Banderas Griffith, fiica actorilor Antonio Banderas și Melanie Griffith, s-a logodit cu prima ei dragoste, un tânăr pe nume Alex Gruszynski. Stella și Alex au copilărit împreună și sunt pregătiți să facă următorul pas în relația lor.

Stella, fiica lui Antonio Banderas și a actriței Melanie Griffith, s-a logodit

Stella Banderas Griffith s-a logodit cu prima dragoste, tânărul Alex Gruszynski, co-fondatorul și CEO-ul NOVA, o platformă unică dedicată artiștilor din toate domeniile, care le permite să-și creeze o rețea, să-și expună lucrările și să acceseze cu ușurință oportunități de angajare.

„Am ocazia să fiu cu persoana mea preferată de pe pământ pentru totdeauna!!!!!!!!”, a scris tânăra de 27 de ani pe Instagram, în dreptul unui carusel de imagini, printre care prima fotografie cu inelul de logodnă și mai multe imagini cu ea și cu Alex din copilărie și adolescență.

„Vă iubesc atât de mult!!! Felicitări din nou!!!“, a comentat Melanie Griffith în dreptul postării. „Felicitări!!!!!!!”, a scris și Kris Jenner.

Citește și: Schimbare majoră în viața actriței Philippine Leroy-Beaulieu, după succesul serialului „Emily în Paris”: „Mă bucur de asta” / Exclusiv

Cine este Stella Banderas Griffith

Stella Banderas Griffith s-a născut în Marbella, Spania, pe 24 septembrie 1996, și este fiica actorilor Antonio Banderas și Melanie Griffith, care au format un cuplu timp de aproximativ două decenii, înainte să divorțeze în 2015.

Părinții Stellei s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale comediei romantice „Two Much”, deși amândoi erau căsătoriți la acea vreme. Banderas era căsătorit cu actrița Ana Leza, iar Griffith cu actorul Don Johnson. Stella mai are doi frați din partea mamei, pe actorii Alexander Bauer și Dakota Johnson.

Citește și: Lily Collins, detalii inedite din culisele sezonului 4 „Emily in Paris”. Brigitte Macron, vizită surpriză pe platouri: „A fost atât de grațioasă” / Exclusiv

A vrut să-și schimbe numele

Stella s-a născut Stella del Carmen Banderas Griffith, dar în 2021 a cerut să își schimbe numele legal în Stella del Carmen Banderas, eliminând „Griffith”, numele mamei. Documentele judiciare obținute de People au arătat că Stella doarea „să își scurteze” numele prin „eliminarea numelui de familie suplimentar”.

Stella a declarat în dosar: „De obicei nu folosesc «Griffith» atunci când mă refer la mine sau pe documente. Prin urmare, renunțarea la nume ar corespunde utilizării mele obișnuite”. Cu toate acestea, în mediul online, Stella și-a păstrat ambele nume de familie.

Citește și: „Am făcut ceva ce n-am mai făcut niciodată într-un film.” Kevin Bacon, detalii exclusive de la filmările comediei „Beverly Hills Cop: Axel F”

A lucrat cu tatăl ei ca asistent regizor

Pe Instagram, Stella se autointitulează „regizor”. În noiembrie 2021, tatăl ei a regizat și jucat în prima producție în limba spaniolă a musicalului „Company” de Stephen Sondheim la teatrul pe care l-a fondat în Málaga. Banderas a angajat-o pe Stella ca al doilea asistent regizor pentru producție, potrivit Reuters.

„Când mergem acasă după repetiții este momentul în care ea își face cu adevărat treaba”, le-a spus actorul reporterilor. „Când suntem acasă, poate luând cina, este momentul în care îi pun întrebări foarte directe și atunci primesc răspunsuri foarte directe despre ceea ce vede.“

Citește și: Explozii mari de pământ și o mulțime șerpi. Detalii exclusive din culisele filmului Netflix „Rebel Moon – Partea 2: Cea care lasă cicatrici”: „Trebuia să fie real”

A lucrat și cu mama ei, ca model

În 1999, la doar 3 ani, Stella apărea în filmul „Crazy in Alabama”, regizat de Banderas și cu Griffith în distribuție. Stella și sora ei mai mare, Dakota Johnson, le-au jucat pe fiicele lui Griffith în producție.

Mai târziu, în 2021, Stella a realizat o campanie pentru brandul de bijuterii Bulgari, în colaborare cu revista Vogue. Atunci, Stella și-a descris mama ca fiind „neînfricată, feroce și radiantă”. „Mama a subliniat întotdeauna importanța în a avea o relație bună, plină de iubire, cu mine însămi. Un mod de a face acest lucru a fost încurajându-mă să am un fel de dialog deschis cu sinele meu superior, sau cu Dumnezeu, sau cu universul. Ea spunea adesea: «Cere înțelepciune»”, a completat.

Citește și: Actrița Adjoa Andoh din „Bridgerton”, confesiuni de la filmările sezonului 3 din serialul Netflix: „Când filmăm în clădirile reale, simțim vibrațiile” / Exclusiv

Are propriul brand

Stella a fondat brandul Lightbound în 2021. Compania a lansat primul produs, un ulei parfumat numit „Alma”, în luna august a aceluiași an.

„Mi-am pus toată dragostea și energia în @thisislightbound și sunt atât de încântată să împărtășesc site-ul și primul produs”, a scris Stella la acea vreme. „Un ulei parfumat unisex, fabricat manual și ambalat în mod durabil, care amintește de și este inspirat de educația mea împletită între Málaga și Los Angeles”, a încheiat.

Foto: Instagram/@stellabanderasgriffith; Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton