Fiica actorilor Ben Affleck și Jennifer Garner, de nerecunoscut după ce s-a tuns. Ce schimbare majoră de look a făcut Seraphina

.

Seraphina Affleck a apelat la o schimbare notabilă de look și a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles cu noua înfățișare. Fata cea mică a actorilor Ben Affleck și Jennifer Garner, în vârstă de 15 ani, a fost fotografiată în timp ce aștepta autobuzul pentru școală și își lua rămas bun de la mama ei.

Seraphina a făcut o schimbare notabilă legată de coafură, renunțând la tunsoarea bob pe care o avea de câțiva ani. Tânăra s-a tuns scurt, periuță, adoptând un look băiețos.

Cum arată Seraphina după ce s-a tuns scurt

În așteptarea autobuzului pentru a ajunge la școală, Seraphina a fost fotografiată purtând un pulover crem, o pereche de blugi largi, pantofi sport și un ghiozdan de culoare kaki. Mama ei, Jennifer, purta și ea o ținută lejeră, sport, formată dintr-o pereche de leggings negri, o geacă neagră din stofă, șosete albe și pantofi sport de culoarea somonului. Jennifer Garner și Ben Affleck, care au format un cuplu între anii 2004 – 2015, mai au doi copii – o fată, Violet Anne (18 ani) și un băiat, Samuel (11 ani).

Ea și Ben, ambii în vârstă de 51 de ani, au fost văzuți împreună luna trecută, alături de Samuel și Seraphina, la un eveniment școlar la care a participat și actuala soție a lui Ben, Jennifer Lopez, și unul dintre gemenii ei, din relația cu Marc Anthony, Emme (15 ani).

Affleck s-a recăsătorit cu Jennifer Lopez (54 de ani) în iulie 2022. În 2003 ei au mai avut o tentative de a se căsători, dar actorul a părăsit-o pe cântăreață pentru Jennifer Garner cu doar câteva zile înainte de nuntă.

Ben Affleck și Jennifer Garner, o căsnicie cu probleme

Ben Affleck și Jennifer Garner au anunțat că se despart în 2015, iar în perioada respective apăruseră zvonuri potrivit cărora actorul ar fi înșelat-o pe Jennifer cu bona copiilor. Un an mai târziu, în 2016, Garner a dezvăluit că ea și Ben erau despărțiți cum mult înainte ca el și bona să aibă o aventură.

„Eram despărțiți de luni de zile înainte să aflu despre dădacă. Nu a avut nimic de-a face cu decizia noastră de a divorța. Ea nu a făcut parte din ecuație” – a dezvăluit actrița, acum câțiva ani.

„Am avut o căsnicie care nu a funcționat. Se mai întâmplă”

Ben Affleck a recunoscut ulterior că mariajul lui cu Garner a fost unul disfuncțional, iar despărțirea lor era inevitabilă.

„Adevărul este că am avut răbdare și am luat o decizie, ne-am îndepărtat. Am avut o căsnicie care nu a funcționat. Se mai întâmplă” – a declarat el acum ceva timp. Cei doi au depus actele de divorț în 2017, iar separarea oficială a fost pronunțată un an mai târziu.

Înainte de relația cu Affleck, Jennifer Lopez a mai fost logodită cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez. Cu Marc Anthony, cu care a re gemenii Emme și Maz, Lopez a fost căsătorită între 2004 și 2011.

Foto – Profimedia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton