Imagini virale cu Enrique Iglesias și o fană din România: „Ia-mă cu tine!”. Reacția artistului după show-ul din Craiova / Video

.

Enrique Iglesias a urcat pe 2 iulie 2023 pe scena Festivalului Intensity, din Craiova, de unde a publicat un videoclip în care o româncă îl îmbrățișează și îl roagă să o ia cu el.

Artistul a făcut parte din line-up-ul ultimei zile a Festivalului Intensity din Craiova, unde s-a îmbrățișat strâns cu o fană pe care a și sărutat-o pe obraz. Momentul în care tânăra sare efectiv pe Enrique Iglesias, pe care îl îmbrățișază cerându-i să o ia cu el, a fost filmat, iar artistul l-a publicat a doua zi pe pagina de Instagram.

Enrique Iglesias a sărutat pe obraz o româncă după concertul de pe scena Festivalului Intensity din Craiova

„Ce fată norocoasă!”; „Nu mi-aș mai face duș o săptămână după!”, „Wow… Ce fericită trebuie să fie blonda. Să fii strânsă în brațe și … sărutată”, au comentat câțiva utilizatori. „Nu e un pic violentă, forțându-l să o îmbrățișeze?? Da, ești o fană, dar, te rog, calmează-te”, a remarcat o altă fană.

Din 2001, Enrique formează un cuplu cu fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova (42 de ani), alături de care are trei copii, un fiu și două fiice, gemenii Nicholas și Lucy (5 ani), și mezina, Mary (Masha) (2 ani). Anna și Enrique s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului piesei „Escape” a artistului. 

În trecut, artistul a spus care a fost reacția lui Nicholas și Lucy când au văzut videoclipul melodiei. „Când îl văd cred că îi induce în eroare puțin. «Ce face mami acolo, știi, cu tati? Când a fost asta?» Este, de fapt, incredibil să le vezi expresiile. Este destul de grozav”, a declarat atunci.

Citește și: Enrique Iglesias și Anna Kournikova, rețeta unei relații longevive. Ce fac înainte de micul dejun

Citește și: Enrique Iglesias, postare de peste 1 milion de aprecieri cu fiica sa, Masha. Cum s-au fotografiat cei doi

Citește și: Enrique Iglesias, moment pasional pe scenă alături de o fană VIDEO

În urmă cu ceva timp, vorbind despre partenera lui de viață, artistul mărturisea: „Ca oricărui alt cuplu, ni se întâmplă și nouă să trecem prin momente mai grele. Nu este totul perfect. Dar ne este bine așa cum este. Este incredibil să pot vedea ce mamă bună este. Este incredibil să vezi o mamă făcând ceea ce face ea când instinctul matern preia controlul”.

Cei doi admit că iubesc să fie părinți. „Iubesc să fiu mamă”, mărturisea Anna în vara anului 2019, pentru The Sun. „Îmi doream categoric să am copii, asta fie că aș fi rămas eu însărcinată sau aș fi adoptat. Iubesc să am grijă de ceilalți”, a mai spus atunci.

Deși s-a speculat că s-ar fi logodit în 2004, la aproape 20 de ani de atunci, cuplul încă nu a anunțat că s-ar fi căsătorit.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton